SoundMaXP Se7en Edition 2010 | FuLL Driver + Program

Kodla Büyü
hocam merhabalar
.
bu XP yi üreten arkadaş TNCTR üyesidir. bu ve önceki projelerini de ilk olarak TNCTR de görücüye çıkaran bir arkadaş. modifiye XP lerin türk forumlarında en çok paylaşıldığı yer de orası. TNCTR de çıkan ve dikkate değer gördüğüm onlarca modifiye XP yi indirip deneyen biriyim.

Öncelikle GÜVENLİK konusunda hiç bir endişeniz olmasın. bu arkadaşlar sadece HFSLİP, AUTOIT ve NLITE benzeri programlar ile XP ye çeşitli şeyleri entegre ederek hazırlıyorlar. entegre ettikleri bileşenler kendileri tarafından hazırlanmıyor o yüzden xp ye sizin kişisel bilgilerinizi çalacak herhangi bir şey ekleme gibi bir durumları yok.
..
Bu xp ler konusunda başvuru yeriniz TNCTR forumları olmalı bence. Benim size önereceğim ise yine o forumlarda bulacağiniz Morning Xp v2 (MXP v2) olmalı.
Nedeni
1. daha stabil
2. sorunsuz (okuldaki 5 bil. lab ında kurulu)
3. driver tanıma konusunda oldukça başarılı. okuldaki 5-6 farklı tarzdaki donanıma sahip bilgisayarda 10 larda farklı notebook ta sorunsuz bir şekilde tüm donanımlarını tanıdığını gördüm.
4. xp ile birlikte DRIVER + Flash, Office 2003, Winrar, .NET Paketi vb.. Temel Programlar otomatik kuruluyor
5. Açılışta Multiboot seçenekleri (Acronos - Ghost - HirenBootCD vb..)
6. Windows ortamında çalıştırdığınızda WPI (Windows Post Install) diye geçen katılımsız programlardan oluşan bir program paketi içinden istediklerinizi işaretleyerek bilgisayarınıza kurabiliyorsunuz.
7. Windows ortamında çalıştırdığınızda DRIVER kurma seçeneği.
8. Tüm bu ekstra özelliklere rağmen stabil ve performansı yüksek bir işletim sistemi

Tüm güzelliklerin bir eksiği olduğu gibi bunlara sahip olmak için yapacağınız tek fedakarlıkta uzun bir kurulum süreci
.
Eksikleri
1. Driver paketlerinin açıp sisteme kopyaladığı için uzun bir kurulum süresi
2. Yanlış hatırlamıyorsam Ağustos ayında çıktı. o yüzden yeni çıkan modifiye xp lere göre biraz daha fazla update yapmanız gerekebiliyor
..
Bana sağladığı en büyük yarar. öğretmen arkadaşların getirdiği bilgisayarlara sistem kuracağım zaman windows kurulumundaki ilk kurulacak bölümü seçme ekranına kadar bekliyorum orda gerekli düzenlemeyi yaptıktan sonra bir daha başına gelip kontrol etmeye gerek yok. 1-2 saat sonra geldiğimde windowsu kurulmuş, driver ları tanıtılmış, office ve diğer basit programları kurulmuş bir pc beni hazır bekliyor.

barbaryan35 hocam dediğin morning xp v2 bende bie defa kullandım ama antivirüs epey virüs buldu, görev yöneticisi felan kapalıydı başkasına kurduğum için bi daha uraşmadım antivirüsü kaldırıp teslim ettim bilgisayarı :D ee bidaha kullanmadım tabi şu anda gene tnctr den indirdiğim Best editionu kullanıyorum virüssüz :) ordaki morningin temiz olduğundan eminmisiniz

evet
dediğim gibi şuan kullandığım laptop da Mxp v2 yüklü.
şu ana kadar kurduğum kimse virüsten şikayet etmedi
ayrıca tnc yi bilirsiniz. adam ikonların tipini beğenmedi diye dırdır ederken birde virüs olsa ortalığı ayağa kaldırılardı çoktan :D
...
Ben kurduğum sistemlerde KAV 2008 - KAV 2009 - KAV2010 - KIS 2009 - Nod32 3 ve 4 versiyonları - Panda Internet Security 2008 - Avast Free - Avira Pro gibi farklı virüs programları kullandım. tümünde de virüs taraması yaptığımde sistemde herhangi bir şekilde virüs algılamadı.

Sende Mxp v2 de nasıl bir virüs buldun öğrenebilirmiyim ?

bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim hocam tekrar denicem hemen yarın:D işallah virüs başka bi şekilde bulaşmıştır.sorun çıkmassa dediğiniz gibi çok güzel bi çalışma uzun uğraşların sonucu ortaya çıktığı belli, çoğu kurulumda olmayan isteğe bağlı program seçme, full driver onun dışında sistemlere müdahele etmemize olanak sağlayan bir sürü yardımcı program sorunsuz olursa çok işime yarar tekrar teşekkürler.

bide e okula çözüm bulsa morning hiç fena olmaz :D

Hocalarım çok sağolun aydınlatıcı yazılarınız için. Morning XP için bir aram yapmıştım ama TNCTR'de olduğunu bilmiyordum. Sonradan key girmek zorunda olmayacağımız ve virüs içermeyen bir şeyse gerçekten lazım oluyor. Ben tnctr'den bakayım teşekkürler yorumlar için.

m3mo' Alıntı:
barbaryan35 hocam dediğin morning xp v2 bende bie defa kullandım ama antivirüs epey virüs buldu, görev yöneticisi felan kapalıydı başkasına kurduğum için bi daha uraşmadım antivirüsü kaldırıp teslim ettim bilgisayarı :D ee bidaha kullanmadım tabi şu anda gene tnctr den indirdiğim Best editionu kullanıyorum virüssüz :) ordaki morningin temiz olduğundan eminmisiniz

Bir TNCTR üyesi olarak böyle bir uslubun kullanılmasından cok rahatsız oldum... Morning arkadasımız yası ufak olmasına rağmen coğu modıfıyecıye nazaran bır cok basarılı konuya ımza atmıstır... bızzat cıkartıgı sıstemlerı test ederek arsıvlemısımdır... elımde 100 den fazla xp var ama mornıng arkadasımızınkılerın tadı bır baska... bende modıfıye ıle ugrasıyorum ve boyle haksız bır ıtamdan rahatsız oldugum ıcın yazma geregı duydum... Sizin gibi insanların yuzunden paylasıma son vermek ıstıyoruz.. cunkı ne yapsak bızı hep sıvrı okların onunde tutuyorsunuz...

SAYGILAR

soundmaxp lerin çok da faydasını gördüm deneyin derim. Onlarca modifiye xp kullandım sürekli yenilerini deniyorum. bu konuda tntctr vazgeçilmezdir.

Geri