sp3 kuramıyorum

Kodla Büyü

hatshepsutpoca

Aktif Üye
arkadaşlar bilgisayara sp3 kurmaya çalışıyorum.İLk başta cd den başlıyor ve Sp3 kura tıklıyorum ama sonra devam etmiyor ve windows güvenli mod,windows normal olarak başlat sayfası çıkıyor.Neden oalbilir bir fikir verir misiniz?

Bilsayarınızın sistem saatini kontrol edin. Sistem saatinin yanlış olması bazen bilgisayarınızın lisansız gibi algılanmasına ve sp3 kurulmasına engel olabiliyor

benim başıma gelen bir durumu anlatarak; size yaşadığım olayı anlatayım

Okulun BT labtaki bilgisayarlarını orjinal cdlerinden formatlayıp sp3 kurup güncelleme yaptırıp microsoft essentials antivirüs programı kuracaktım. Bazı bilgisayarlarda lisans anahtarlarını girdiğim halde bilgisayarınız lisanssız uyarı alıyor ve antivirüsü kuramıyor, ama aynı key ile diğer bilgisayarlara kurulum yapabiliyordum. Bir türlü durumun nerden kaynaklandığını anlayamazken yaptığım araştırmalar sonucunda bilgisayarın sistem saatinin yanlış olmasının bilgisayarın lisanssız gibi algılanmasına neden olduğunu öğrendim ve sistem saatlerini değiştirince bilgisayarların kurulumlarını yapabildim..

Bu sebeple denemenizi tavsiye ederim

iyi çalışmalar..

Bende benzer bir durumla karşılaştım daha önce.. illaki sp3 yükleceğim derseniz sp3 entegre xp cd sinden yeni yükleme yapmanızı öneririm. ozaman sıkıntı olmadan kurulum gerçekleşiyor.

Geri