Spor Aşkına Parmağı Kırdık İyi mi?

Kodla Büyü

oyungezer

Süper Üye
Süper Üye
Haftasonu basketbol oynarken serçe parmağım kırıldı. Basketbol topuna bir çok kişinin parmağı çarpmıştır o acıyı bilir muhakkak ama bu sefer zayıf parmağımdan yakaladı beni :) Tahtaya yazı yazabiliyorum ancak bilgisayar kullanımı sıkıtılı oluyor. Ufak tefek ama yine de insanın hayatını aksatıyor. Allah kimsenin başına vermesin :)

Ekli dosyalar

• kırıkparmak.jpg
    kırıkparmak.jpg
    313.7 KB · Görüntüleme: 428
geçmiş olsun, Allah acil şifa versin.
benim sağ bileğim kırılmıştı, solla fare kullanmaya alıştım.

röntgen de söz almak için parmak kaldıran öğrenci gibi olmuş. :)

Geçmiş olsun hocam ben geçen sene halı sahada sağ ayak tarak kemiğimi kırdım ama uslanmadım maçlara devam :D

oyungezer' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Geçmiş olsun bir süre oyuna ara ver. :)
Sanal oyunlara devam hocam. Durmak yok :) En son Outlast'ı bitirdişm. Mutlaka denemelisin.
Oyun güzele benziyor. Evden bakıp indirmeye çalışayım.

Bende en son Call of Duty Ghosts oynadım güzeldi deneyebilirsin yalnız boyutu fazla 28 GB sanırım. :)

hasari' Alıntı:
oyungezer' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Geçmiş olsun bir süre oyuna ara ver. :)
Sanal oyunlara devam hocam. Durmak yok :) En son Outlast'ı bitirdişm. Mutlaka denemelisin.
Oyun güzele benziyor. Evden bakıp indirmeye çalışayım.

Bende en son Call of Duty Ghosts oynadım güzeldi deneyebilirsin yalnız boyutu fazla 28 GB sanırım. :)
Hocam son günlerde kurslar, sınavlar, performans ödevleri falan derken çok fazla vakit bulamıyorum uzun soluklu oyunlara. Bİr de haftaya satranç turnuvası var o yüzden sadece evde satranç egzersizleri yapıyorum. Ancak ghost'u elbette oynayacağım. Köpeği de yönetebiliyor muyuz oyunda ?

oyungezer' Alıntı:
[
Hocam son günlerde kurslar, sınavlar, performans ödevleri falan derken çok fazla vakit bulamıyorum uzun soluklu oyunlara. Bİr de haftaya satranç turnuvası var o yüzden sadece evde satranç egzersizleri yapıyorum. Ancak ghost'u elbette oynayacağım. Köpeği de yönetebiliyor muyuz oyunda ?
Evet zaman zaman köpeği yönetiyorsun. :)

Geri