Spss veri girişi

Kodla Büyü
Arkadaşlar merhaba spss programıyla başım dertte acilen teslim etmem gereken bir ödevim var ve anket analizi yapmalıyım bununla ilgili hiç bir ders almadım internetten indirdiğim ders notları ve youtube videolarıyla karınca misali yol alabildim ve takılıp kaldım daha çok başındayım
Çoklu sorularda data girişlerini nasıl yapmalıyım
Hangi analizi yapmalıyım
Şimdiye kadar kullandığım yol doğrumu bilemiyorum
Yaptığım dosyayı eklemeye çalıştım ancak sav uzantısı izinli değil diye bir uyarı alıyorum upload ettiğim linki veriyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
http://yadi.sk/d/JU-5c8zmLTSJ9

Merhaba hocam , birden fazla seçeneğin işaretlenmesi gerekiyorsa bir soruda örneğin gönderdiğin örnekte cinsiyeti de etnik kökeni de işaretleyebilecekse bu seçenekler için ayrı evet hayır seçenekleri tanımlasan işin daha kolay olur sanırım.Analiz yaparken de yüzde frekans değerlerini hesaplatıp hangi seçenek daha çok işaretlenmiş bulabilirsin. Ben de çok iyi biliyor sayılmam spssi fikir olarak sunuyorum sadece :) kolay gelsin

Teşekkür ederim benden önde olduğunuz kesin bahsettiğiniz evet hayır seçeneklerini tanımlamayı anlamadım bir soruda 6 7 adet seçenek işaretlenmiş veriler var elimde yüzde frekans değerleri nasıl hesaplatılıyor :S

Geri