Sakın alma hocam. Yeni okula geçtim. Laboratuvardaki bilgisayarlara hkvision marka ssd takmışlar. Hergün sıkıntı yaşıyoruz.Selanün aleyküm arkadaşlar. 500 gb lık 2 tane ssd alacağım. hkvision markasına baktım. yorumlarda donma gibi şikayetler var ne kadar doğru bilmiyorum tabi. samsung alsam aşırı pahalı. kullandığınız memnun kaldığınız ssd diskleri yazar mısınız?
hay Allah razı olsun sizden az daha sipariş veriyordumSakın alma hocam. Yeni okula geçtim. Laboratuvardaki bilgisayarlara hkvision marka ssd takmışlar. Hergün sıkıntı yaşıyoruz.
Kendin için alıyorsan hocam samsung al başın ağrımasınSelanün aleyküm arkadaşlar. 500 gb lık 2 tane ssd alacağım. hkvision markasına baktım. yorumlarda donma gibi şikayetler var ne kadar doğru bilmiyorum tabi. samsung alsam aşırı pahalı. kullandığınız memnun kaldığınız ssd diskleri yazar mısınız?
Hocam haklı. Maalesef bende de bu markadan var ve sorunlu.Sakın alma hocam. Yeni okula geçtim. Laboratuvardaki bilgisayarlara hkvision marka ssd takmışlar. Hergün sıkıntı yaşıyoruz.
ram ler lehimli mi, boşta yuva var mı, araştırdınız mıhttps://www.hepsiburada.com/huawei-...nabilir-bilgisayar-p-HBCV00005WJBQV-yorumlari
bu laptop tavsiye edermisiniz arkadaslar?