SSD Veri Kurtarma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan waa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

waa

Aktif Üye
merhahba arkadaşlar mdr yrd yanlışlıkla masaüstündeki tüm dosyaları silmiş muhtemelen de boyutu yüksek olduğundan geri dönüşüm kutusuna sığmamış ve gitmiş. windows 10 işletim sistemi var.

Veri kurtarma yapmak istedim recuva, undelete360 programlarını kullandım bir sürü dosya buluyor yalnız örneğin bir excel dosyası bize lazım olan 7 ayrı isimle kaydetmiş (recuva) ama hiçbir kopyanın içinde verielr yok sadece alttaki sayfa isimleri var bazısında o da yok aç ve onar da yaptım. diğer word dosyları da aynı durumda. resimlere baktım onlar da da hiç tam kurtarılan yok

şaşkınım 1 dosya bile kurtarılamamış şimdi problem sabit diskin SSD olması mı???? merak ettiğim bu daha fazla uğraşayım mı bir yolu var mıdır?

Hocam, "Data Rescue PC3" isimli bir program var, SSD diskler için tavsiye edilen sağlam bir program eğer bulabilirsen bununla kurtarmayı dene bence.

teşekkürler hocam akşam evden indireyim. benim biraz kurtaracağına inancım kalmadı aslında recuva buldu dosyaları ama hepsinin içeriği ya eksik ya boş yinede bu programla deneyeyim...

Geri