Staj İşe Başlatma <<SGK>> nasıl yapmalıyım?

Kodla Büyü

Internet

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Öğrencilerin işletmeleri ve sözleşmelerini topladık, dosyaladık.
şimdi SGK larını başlatmaya geldi,
yapılışını tam olarak bilmiyorum, sürekli yaptığımız arkadaş, ayrıldı okuldan, benim de aklımda kalmamış. menuleri görüyorum ancak tereddütlüyüm.

resimli şekilde anlatım yapacak arkadaş var mı? bekliyorum. ptesi eylülün son günü ve yapmam lazım.

hocam sen idarecimisin eğer değilsen sgk lar senı ılgılendırmez kı ve sen yapamazsın kı

hocam bizim okulda da ben yaptım..
E-SGK ya gir..( http://www.sgk.gov.tr/wps/portal/tr/e_sgk )
En altta "Diğer uygulamalar" a tıkla..
3- Sigortalı İşe Giriş ve İşten Çıkış Bildirgesi nden Hizmet Akdi İle Çalışanları kısmındaki uygulamayı aça tıkla..

ordan sonrasında sayfanın resmini gönderirsen ondada yardımcı olurum.. Şu anda şifreler bende değil o yüzden giremem..
Bu arada İşe başlama tarihi geri bir tarih olamaz. Ona dikkat edin....Yoksa sigortasız öğrencileri çalıştırdığınız için ceza ödemek zorunda kalırsınız...

linki inceledim, işten ayrılış var, işe giriş için bir açıklama yapılmamış?

ayrıca ben aslında işe giriş bildirgesi ekranını görüyorum TC No yazıyorum, girmiyor.

bahsettiğiniz yere cumadan beri giriyorum,
ancak TC Kimlik no yerine hangi kimlik nosunu yazsam, ilerlemiyor sonraki ekran açılmıyor?

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    69.5 KB · Görüntüleme: 504
şimdi :idea: lamba yandı :)))

explorer belasının uyumluluk modunu seçmemişim :puhaha: :puhaha:

Evet hocam ondan olabilir.. Birde Chrome da felan yapma.. İnternet Explorer 8 ve üzerini kabul ediyordu heralde...

Hocam bu arada çok geç kalmışsınız staj işlemleri için.. İlk haftadan başlatsaydınız ek dersiniz hemen başlardı en azından... Geçen sene bizde sizin gibi geç kaldık.. O yüzden dönem sonunda son iki hafta 12 ye geçecek öğrencilere sözleşmeleri dağıtıp yer bulmaya başladılar... Devlet dairelerine girecek olanlar ise 1 Eylülden itibaren işlerini hallettiler.. okulun açılışına yetiştirdik..

Her bölüm kendi öğrencileriyle irtibat halindeydi.. İşyerlerini ayarladılar.. Sıkıntı yaşanmadı...Sigortalarını 17 Eylülde girdik. 18inde başladılar...

Geri