Stajerlik dolmadan eş durumu tayini sorunsalı ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan otherm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

otherm

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bir arkadaşımın eşi 12 eylülde göreve başlamış yani 12 eylül 2013 te adaylığı kalkacak. Peki bu yaz olacak olan eş durumu tayinlerde bu arkadaşımızın eşi yanına gelebilir mi ? Hangi tarih baz alınır, Stajerliğin dolması şartmıdır ? Bilgilendirirseniz sevinirim...

Hocam adaylık kalkmadan eş durumundan tayin isteyemez.
Bu yaz tayin isteyemez şubatta eş durumu olursa isteyebilir. Yıllardır subattta olmayacak deniliyor ama hep geçte olsa yapılıyor.

Hocam kılavuza bağlı geçen sene 30 eylül itibari ile görevde bir yılını dolduranlar denilmişti umarım yine öyle bir ibare kullanılır da kimse mağdur olmaz. Biz 5 eylülde başladık ve geçen sene eş durumundan yararlandık.

filiz' Alıntı:
Hocam adaylık kalkmadan eş durumundan tayin isteyemez.
Bu yaz tayin isteyemez şubatta eş durumu olursa isteyebilir. Yıllardır subattta olmayacak deniliyor ama hep geçte olsa yapılıyor.

Hocam yanlış bilgi veriyorsunuz;

30 eylül 2013 itibariyle 1 yılını doldurmuşsa eş durumu tayini isteyebilir. Stajerliği sonra kalkıyor zaten.

benim eşim geçen sene stajerliği kalkmadan istedi. 30 eylülü itibariyle stajerliği kalkacaklar diyordu
bu senede olurmu bilmem

2009 da benim de stajerlik kalkmadan çıktı. Klavuzda yazan tarih önemli. 1 Eylül dü o zaman

hocam benim stajerliğim 5 eylülde kalkıyordu ve tayin için son gün 31 ağustostu, 5 gün yüzünden şubat atamasına kalmıştım. klavuzda hangi tarihi emir buyururlarsa o oluyor.

Geri