stajyer formatör olabilir mi?

Kodla Büyü

susudes

Aktif Üye
Arkadaşlar bu yıl atandım ve okulda maaş karşılığı dersimi doldurabiliyorum. Ben halimden memnunum fakat bir formatörün yapması gereken işleri bana yaptırmaya çalışıyorlar ben de madem öyle formatör olayım diyorum. stajyer formatör olabilir mi?

Valla ben Ankaradayım geçen aralıkta atanmıştım. Bu aralıkta adaylık bitiyo. 2. dönem görüşelim dediler şutladılar.

Oluyor hocam, kendimden biliyorum. Şu anda hem stajyer hem formatörüm. Geçen Aralık'ta atandım, ikinci dönem başlamıştı formatörlüğüm.

susudes' Alıntı:
Arkadaşlar bu yıl atandım ve okulda maaş karşılığı dersimi doldurabiliyorum. Ben halimden memnunum fakat bir formatörün yapması gereken işleri bana yaptırmaya çalışıyorlar ben de madem öyle formatör olayım diyorum. stajyer formatör olabilir mi?
Hocam halinden memnunsan hiç bulaşma derim formatörlüğe. Dersine girer çıkarsın sonra evine gidersin. Kafan rahat eder. Dersin bitince kimse sana akşama kadar kalda şu işleri yap diyemez. Ayrıca görevlerin ve yapacağın işler belli olur. Formatörlükte görev tanımların belli olduğu halde her iş senin görevinmiş gibi görülür ve biraz isteksiz davranıp belli etmeye çalışırsanda bu sefer işten kaçan kötü formatör durumuna düşersin.

Tabiki karar yinede senin. Bunlar sadece benim düşüncelerim. Formatör olmak istersen stajer olduğuna falan bakmıyorlar. Bende stajer olduğum dönemde istemediğim halde zorla formatör yapılmıştım.

Geri