STAJYERLİKTEN HEMEN SONRA BÖLÜM ŞEFİ OLUNABİLİR Mİ?

Kodla Büyü

kurtarp

Site Gezgini
Çok programlı lisede bilişim öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Benden başka bilişimci yok,2011 aralıkta stajyerliğim kalkacak hemen bölüm şefi olabilir miyim

eğer okulunuza daha önce meslek lisesinden çalışmış bir bilgisayarcı ya da bilişim alan şefi atanırsa olamassınn gelmezse olursun.... 8)

monay' Alıntı:
eğer okulunuza daha önce meslek lisesinden çalışmış bir bilgisayarcı ya da bilişim alan şefi atanırsa olamassınn gelmezse olursun.... 8)
.
hocam böyle yanlış bilgileri nerden alıyorsunuz bilmiyorum. eski şefler illaki şef olur diye bir kural yok. yada o okulda bir alan şefi olacak diye de bir kural yok.
alan şefliği kadroları okul müdürünün isteği ile ilden istenir. kadro geldikten sonra da okul içinde istekli öğretmenlere yazı ile duyuralarak isteyen öğretmenlerin dilekçe ile başvurması istenir. başvuran adaylar arasında müdür layik gördüğü adayı alan şefi olarak atar.

Müdür layık gördüğü adayı değil, değerlendirme formuna göre en yüksek puana sahip olanı teklif eder. Eğer okulda başka birisi yoksa siz alan şefi olursunuz.
@monay'ın bahsettiği husus, değerlendirme formunda geçmiş alan şeflikleri için de puan veriliyor, bu da bir adım öne geçirebilir diye düşünüyorum.

peki her sene mi alan şefi seçilir. Yoksa eski şef mi devam eder. daha kıdemli birisi gelirse o mu olur.

Ben de stajyerken şef oldum. eğer müdür razıysa hemen alan şefi değerlendirme formunu indir. orada 0 puan dahi çıksa birşey farketmez çünkü okuldaki tek bilişimci sensin.

bir de şef olmadan önce alan şefinin görevlerini yetkilerini iyice okusan iyi olur. kulaktan dolma bilgiler çabuk unutulur.

Geri