STAR BOARD KULLANIM SORUNLARI

Kodla Büyü

intel4004

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Star board yazılımında birden fazla safa olan belgede kalem aracı ile kısa hareketlerle sağ sol çizim yapınca sayfa atlaması oluyor bunu engellemenin yolu var mı?

masaüstüne yaz modunu tavsiye etmem. mesela pdf lerde çok sorun yaşarsın. artı yazdığınız şeyler masaüstünde sabit kalır sayfa kaydırdığında alakasız sayfada da gözükür. onun için "Al..." ya da "Ekran yakala" tavsiye ederim. tabii önce Yakalanan masaüstüne yaz modunu seçerek...

bir yanlış anlatım aktarım olmuş
işin aslı şu
star boardı i açıyoruz
boş sayfaya yazı yazıyoruz
sonra yeni boş sayfa ekliyoruz
ardından
kısa hareketlerle yatay yada dikey çizgi çizince kelem işaretiini yanında geri ya da ileri yazısı çıkıp sayfa atlaması yapyor
yani pdf ya da ekran görüntüsü ile ile bir alakası yok...
işte bunu engelllemenin bir yolu var mı?

Touchscreen ayarlarindan kisayol hareketlerini pasif yapin. Benlm de basima gelmisti ben starboardin ozelligi sanmistim;)

tdemirparmak' Alıntı:
Touchscreen ayarlarindan kisayol hareketlerini pasif yapin. Benlm de basima gelmisti ben starboardin ozelligi sanmistim;)

hocam haklısın..dokunma ve kaydırma ile yönlendirme açık kalmış kapatmanız gerek..masaüstündeki touchscreen control panelinden olamsı lazım.

işi şöyle hallettim
görec çubuğunda sistem tepsisi bölümünde kelem ayarları bölümünü açtım
gezinme hareketlerindi özlleştirde tüm hareketleri "yok" olarak şeçtim problem çözüldü...
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler....

Arkadaşlar bu starboard a pdf dosyasını aktarırken neden bulanık ve kalitesis çıkıyor görüntü, bunu ayarlananın bir yolu var mı8?

Geri