gokmer29' Alıntı:starboard ekranında kalemle yazı yazarken ya da herhangi bir şekil çizerken “ileri”,”geri” ve “sürükle” yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara otomatik bir geçiş oluyorsa;
sağ alt köşede ki simgelerin içerisinde el ve kalem simgesi göreceksiniz. Ona tıkladığınızda ”denetim masasındaki ayarlara git” şeklinde bir ibare çıkacaktır. Oraya tıklayıp ve ayarları açınız ve daha sonra en üstte bulunan kutu içerisindeki tik işaretini kaldır derseniz bu sorunu basit bir şekilde çözebilirsiniz.
NOT: Aynı işlemi denetim masası içerisinden de yapabilirsiniz.
Alıntıdır....
ege' Alıntı:hocam aynı sorun bendede vardı sağ alt köşede el-kalem simgesi var. onun pasif olması gerekiyor.siz şekil çiziyorsununz ama o aktif olduğu için hareket olarak algılıyor.
gokmer29' Alıntı:starboard ekranında kalemle yazı yazarken ya da herhangi bir şekil çizerken “ileri”,”geri” ve “sürükle” yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara otomatik bir geçiş oluyorsa;
sağ alt köşede ki simgelerin içerisinde el ve kalem simgesi göreceksiniz. Ona tıkladığınızda ”denetim masasındaki ayarlara git” şeklinde bir ibare çıkacaktır. Oraya tıklayıp ve ayarları açınız ve daha sonra en üstte bulunan kutu içerisindeki tik işaretini kaldır derseniz bu sorunu basit bir şekilde çözebilirsiniz.
Alıntıdır....
isparta22' Alıntı:gokmer29' Alıntı:starboard ekranında kalemle yazı yazarken ya da herhangi bir şekil çizerken “ileri”,”geri” ve “sürükle” yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara otomatik bir geçiş oluyorsa;
Alıntıdır....
saygıdeğer hocam,bilgiler için sağolun,tüm arkadaşlara teşekkürler...
sağ alt köşede hiçbir şey yok..bu dediğinizi nasıl yapacağım?aynı sorun bizde de var ne yapacağım?
sevgi ve saygılar,
saygıdeğer arkadaşlar,isparta22' Alıntı:isparta22' Alıntı:gokmer29' Alıntı:starboard ekranında kalemle yazı yazarken ya da herhangi bir şekil çizerken “ileri”,”geri” ve “sürükle” yazıları çıkıyor ve diğer sayfalara otomatik bir geçiş oluyorsa;
Alıntıdır....
saygıdeğer hocam,bilgiler için sağolun,tüm arkadaşlara teşekkürler...
sağ alt köşede hiçbir şey yok..bu dediğinizi nasıl yapacağım?aynı sorun bizde de var ne yapacağım?
sevgi ve saygılar,
saygıdeğer arkadaşlar,
,bilgiler için sağolun,tüm arkadaşlara teşekkürler...
cevap verebilecek bir arkadaş yok mu acaba?bu sorunu çözebilirsek çok sevineceğim,
sevgi ve saygılarımla,