Starboard Yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mask
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

mask

Site Gezgini
hocam ben görevlendirilmeden önce, sınıflardan birinde akıllı tahtada zipli bir dosyayı açmaya çalışmışlar. winzip kurulu olmadığı için, birlikte aç seçeneğinden starboard seçilmiş. ve herşey tüm kısayollar, adobe uzauntılı belgeler hatta görev çubuğundaki herşey starboard simgeli olmuş. şimdi onu düzeltemiyorum. starboardu sildim, eski haline döndü ama starboardu geri yükleyince yine aynısı oluyor. sistem geri yüklemeye de giremiyorum, çünkü starboard programında açıyor. ne yapabilirim.

bu arada şahsi fikrim başka bir tahtanın regedit dosyasını alın :D olur mu olur :D

hocam birlikte aç geliyor ama hangi programı seçerseniz bütün programlar, başlat, görev çubuğu hepsi bu sefer o programda açıyor kendini

hocam adobe ile alakası yokki. starboardda açılıyor herşey. nostra hocam birlikte açta hangi dosya ile açarsan tüm programlar,görev çubuğu hatta başlat menüsünün tüm öğeleri o program simgesine dönüşüyor.ferdierdem hocam adobe ile alakalı değil. starboard ile alakalı. onu kaldırıyorum. düzeliyor. ama o programı tekrar kurunca yine aynı oluyor. fbby hocam teşekkür ederim deneyeceğim, olursa yazarım buraya

hocam şöyle bi çözüm geldi aklıma, belki işe yarar. birlikte açla bilgisayarda hiç kullanmıyacağın bi program seç. yada önce öylesine bi program yükle onunla birlikte aç de. daha sonra o programı kaldır. starbordu kaldırdığında düzeldiği gibi düzelir belki. kaldırdığın programıda zaten yüklemezsin.

Re: Starboard Yardım!çözemedim şu sorunu

mkarahan hocam f8 ile açıp onar dedim fabrika yarlarına geri dön dedim olmadı.eynelmefer hocam dediğinizide önceden denedim. gomplayerda aç dedidm birlikte aç ile sonra programı kaldırdım. bu sefer başlat menüsü öğeleri masaüstündeki herşey birlikte aç ila açılıyor. format mı atmam lazım.

Bence birlikte aç ilişkisini değiştirmek gerekiyor
Dosyaların birlikte aç ilişkisini değiştirmek için birçok yol vardır
Bir tanesi; herhangi bir klasörün içindeyken Araçlar - Klasör Seçenekleri - Dosya Türleri sekmesinden dosya türünü bulun.
Alt bölümde Birlikte Aç: Starboard olmuştur muhtemelen
Hemen karşısındaki Değiştir düğmesinden başka bir program seçebilirsiniz.

mask hocamın karşılaştığı sorunla bugün bende karşılaştım. vestel oturumundaki her kısayol starboardla açılıyor. libre, touchscreen.. libreyle hazırlanmış belgeleri seçip sağ tıklayıp birlikte aç dediğimde de sonuç değişmiyor. programfiles da dosyaların türü starboard görünüyor. geri yükleme de yapılamıyor. başka çözüm önerisi olan var mı?

Yeni konu açmadan, konuyu hortlatayım. Çünkü aynı sorun bende de var. Yardım arkadaşlar...

Geri