starboard yerine gelen Antropi Teach hakkında bilgisi olan

Kodla Büyü

balnihat

Aktif Üye
arkadaşlar starboard yerine antropiTeach yazılımı gelecekmiş elinde program olan bilgisi olan paylaşabilirmi

Bugunku uzem baglantisinda bu programa degindiler biraz.

Yakindan gormedim henuz

17-21 şubat tarihlerindeki fatih teknoloji kursu eğitimine katıldım. bundan sonraki tahtalarda bu yazılım olacakmış. gayet sade. eksiklikleri var ama kullanışlı. diğer branşlara stardboard karmaşık geliyordu. bu daha kullanışlı. eğitimde de bu yazılımı gösterdiler zaten.

17-21 şubat tarihlerindeki fatih teknoloji kursu eğitimine katıldım. bundan sonraki tahtalarda bu yazılım olacakmış. gayet sade. eksiklikleri var ama kullanışlı. diğer branşlara stardboard karmaşık geliyordu. bu daha kullanışlı. eğitimde de bu yazılımı gösterdiler zaten.
+1
basit bir program. paint'i andırıyor. bir saatte çözersiniz arkadaşlar

sehzade84' Alıntı:
Bende hocama katiliyorum basit gibi duruyor bu belki bilisim ogretmenleri icin eksiklik ama diger brans ogretmenleri icin daha avantajli..

akbilonline' Alıntı:
antropi programı hangi firmanın acaba. bundan önceki hitachinindi

hocam kursta bize söylenen tübitak tarafından yapılan bir yarışmada 1. olmuş. sonra tübitak geliştirmiş. yerli bir yazılım yani.

Benim okuluma bu yazılım yüklü E.T. geldi. Süper dedim kendi kendime.
Yalnız farklı bir durum da şu ki, netsupport v.s. de yok. Gayet yalın. Gereksiz program yüklememişler.

Yeni tahtalarda çerçevede değişik, eskilerde siyah yeniler krem beyaz, eskilerde windows 7 yüklüyken,
yenilerde windows 8 ve sanal makine ilede pardusu windows tan direk çalıştırabiliyorlar.

Atropi, starboard kullanan biri için biraz boş gelecek ama alışınca kullanabilir.

Geri