starboard

Kodla Büyü

zuhall

Aktif Üye
arkadaşlar etkileşimli tahtadaki starboard programında aksesuarlarda ekranı kapatma sekmesi var. örneğin sayfada soru var cevabı altta cevabını kapatmak istiyorum beceremedim nasıl yapıcam biri açıklarsa çok sevinirim

ekranı kapla dedikten sonra ful kapanacaktır. sonra fareyle tut sağa sola taşı.
şeffaflığını değiştirmiş olabilirler. akranı kapla dedikten sonra bir tefa tıkla açılan menüden aylamalarını yap.
anladığım kadarıyla cevaplamaya çalıştım.

teşekkür ederim hocam yaptım fakat ekranı kaplama büyüklüğünü değiştiremiyormuyum. sağa sola hareket ediyor ancak büyüklüğü ile oynayabiliyormuyum. küçültmek istiyorum mesela

sayın hocam, ekranı kapat dediğinizde sabit bir büyüklük ile kapatır bu boyutu değiştirmeniz imkansız malesef .sadece kapattıgınız ekranı tutup hareket ettirebilir veya belli kısımları gösterebilirsiniz..

Merhaba arkadaşlar, ekran kapatmayla ilgili bir problem oldu. Öğretmen arkadaşlardan biri kullanırken ekranı kapatan kısmı aşağıya doğru küçültmüş, baktığınız zaman ekranda görünmüyor, böyle olunca kapatamıyoruz da. O ekranı tekrar nasıl geri getireceğiz bilen var mı acaba.

hocam aksesuarlar harici uygulamalardır görev yöneticinizde exe dosyayı vardır ordan işlemi sonlandırdığınızda kapatabilirsiniz. daha sonra aksesuarlardan tekrar açabilirsiniz. screenblock.exe isimlidir çalışma dosyası bunu görev yöneticinden işlemi sonlandır diyerek kapatabilirsiniz.

Geri