Statik IP kullanımı

Kodla Büyü

cumalisav02

Aktif Üye
Merhaba. Özel okulda 1 yıl çalıştıktan sonra, internet cafe açtım. Cafelerin statik ip'i olmak zorunda , var. Sözde internet kesilmez. ama bende sık sık hız çok düşüyor veya tamamen kesiliyor. Ttneti aradım problem bizde değil dedi. Ayrıca hiçbiryerde statik Ip'imi göremedim. Modem arayüzüne baktım yok. Teşekkürler

modem arayüzünde otomatik senin IP gözükür.. Kesin olması için telekoma sor yine...
statik olmazsa kesin ceza yersin... kamera kayıtlarını da 7 gün tutmalısın. sık kesilme ise normal değil..
tek pc ye internet ver ve adsl hızını kontrol et.. sorunu telekoma bildir, çözsünler, işleri ne...

saidtr' Alıntı:
modem arayüzünde otomatik senin IP gözükür.. Kesin olması için telekoma sor yine...
statik olmazsa kesin ceza yersin... kamera kayıtlarını da 7 gün tutmalısın. sık kesilme ise normal değil..
tek pc ye internet ver ve adsl hızını kontrol et.. sorunu telekoma bildir, çözsünler, işleri ne...

"çözsünler işi ney" sevdim bunu ama ttnet sevmedi. Arıyorum beni dahada sinirlendiriyorlar. Hemen hemen hergün kesiliyor.

Geri