stop 0x000005c hatası çözüm için yardim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hlyzkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hlyzkn

Aktif Üye
Arkadaslar öncelikle iyi günler okulda masaüstü bilgisayarda sürekli mavi ekran 0x000005c hatası veriyor format atamıyorum güvenli modda da açamıyorum bu sorunla ilgili yardimci olur musunuz

format niye atamıyosunuz sorun ne biraz bilgi verebilirmisinz?
mavi ekran varsa harddisk hasar görmüş olabilir.
tabi format atmanıza ragmen bu ekran geliyosa yada bilgisayarınız formatı tamamlayamıyosa

Hocam format cd sini takıyorum Windows loading files diyor sonra starting windows diyip bu hatayı veriyor

Hocam büyük ihtimal harddisk bozuk. Harddisk atılamayacak kadar büyük boyutta ise, başka bilgisayara takıp, ilk 50-100 gb yı görmeyip ham bırak, diğer kısımları formatla.Sonra kendi bilgisayarına takıp dene.

Ademola hocam ram le ilgili olabilir diye nette bende okudum onunla ilgili bir test varmış onu denicem sizi bilgilendirmeyi sonuç hakkında ve diğer cevap yazan arkadaşlarına da dediklerini denicem eğer aklınıza başka birşey gelirse lütfen yazın

Iyi günler arkadaşlar bugün sorunla ilgili ilginç olan söyle bişey oldu sabah okula geldim bilgisayar açıktı aygıt yöneticisine baktım bi sorun görünmüyor du bende yeniden başlattım ve yine aynı hata

Geri