Stratejik Plan

Kodla Büyü
Okulumuzun 2015-2019 Stratejik Plan Durum Analizi (tarihsel gelişim, mevzuat analizi, faaliyet alanları, ürün ve hizmetler, paydaş analizi, kurum içi-kurum dışı analiz, örgütsel yapı, insan kaynakları, teknolojik düzey, mali kaynaklar, istatistiki veriler, PEST Analizi, GZFT Analizi, üst politika belgelerinin tespiti ve gelişim alanları) ile Geleceğe Yönelim aşamasının Misyon-Vizyon-Temel Değerleri içeren çalışmaları ektedir.

Ekli dosyalar

fanfatih' Alıntı:
Okulumuzun 2015-2019 Stratejik Plan Durum Analizi (tarihsel gelişim, mevzuat analizi, faaliyet alanları, ürün ve hizmetler, paydaş analizi, kurum içi-kurum dışı analiz, örgütsel yapı, insan kaynakları, teknolojik düzey, mali kaynaklar, istatistiki veriler, PEST Analizi, GZFT Analizi, üst politika belgelerinin tespiti ve gelişim alanları) ile Geleceğe Yönelim aşamasının Misyon-Vizyon-Temel Değerleri içeren çalışmaları ektedir.

Hocam sizi dehşettt seviyorum :D:D:D

yine kağıt üstünde iyi olduğumuz yada olacağımızı gösteren
gereksiz bir uygulama
hiç sevmiyorum bu stratejik planı
çok gereksiz

eemree' Alıntı:
yine kağıt üstünde iyi olduğumuz yada olacağımızı gösteren
gereksiz bir uygulama
hiç sevmiyorum bu stratejik planı
çok gereksiz

öğretmen arkadaşların haberi bile yok,
-sen ne yapıyorsun?
-stratejik plan
-o ne ya?

Kişisel sayfamda 2015-2019 Stratejik Plan Taslağı var. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı kurumlar bu taslak üzerinde değişiklik yaparak kendi stratejik planlarını hazırlayabilirler. Bir okul ya da kurum için hazırlanmış stratejik planı şimdilik siteye koymadım. İlginiz için teşekkürler.

hazngun' Alıntı:
erhan hocam stratejil plan indirmek istiyorum yalnız sizin sitede birşey gözükmüyor.

Geri