SU (after effects çalışmam)

Kodla Büyü

baybayrak

Site Gezgini
Nası olmuş arkadaşlar bi fikrinizi alayım bakayım : )
After effects programı ile hazır şablon kullanarak yaptım. Program, sağlam makine gerektiriyor i5 işlemcili makina 40 saniyelik videoyu % 98 işlemci performansı ile
2 saatte işleyebiliyor. velhasılı bizim makinalar ile olacak iş değil...Hani özenip birileri daha meraklanır bi şeyler yapmaya çalışır diye paylaşıyorum ben ciddi anlamda sıkıntı çektim ses ekleyebilmek için bile bayağı kafa patlattım.
Eğitimini veren siteler, materyaller mevcut ama dediğim gibi makinalar yetersiz kalıyor ön izleme bile alamıyorsunuz donuyor kilitleniyor..
.
http://www.youtube.com/watch?v=jhm6ZR-Bg24

Video yüksek çözünürlüktedir sağ alltan kaliteyi 720p olarak seçebilirsiniz..
.
Eğer video ve mesajı beğendiyseniz paylaşılırsa ayrıca sevinirim

After effects öğrenmek istiyorum diyen arkadaşlar buradan başlayabilirsiniz
.
http://www.aftereffects.gen.tr/category/giris-dersleri/
.

güzel bir uygulama olmuş. fırsat bulursam benimde kurcalamayı ve birşeyler çıkartmayı düşündüğüm bir program after effects

Güzel olmuş hocam, dosyaları paylaşın bir de ben render denemek istiyorum. Bakalım benim makinede nasıl olacak :)

solomonte hocam sağ olun ayrıca paylaşılırsa çok sevinirim ... emek var ...mesaj var ....

ellerinize sağlık hocam bu arada sonradan ekledim video yüksek çözünürlükte alltan kalite değiştirilerek HD görüntü ile izlenebiliyor....

omd' Alıntı:
Güzel olmuş hocam, dosyaları paylaşın bir de ben render denemek istiyorum. Bakalım benim makinede nasıl olacak :)
hocam kusura bakmayın yeni gördüm en kısa zamanda inşallah orjinal şablonu mu istiyorsunuz.

doğru söze ne denir ki?
ellerine sağlık...
eğitim video linklerini paylaşırsan sevinirim üstad..

baybayrak' Alıntı:
omd' Alıntı:
hocam kusura bakmayın yeni gördüm en kısa zamanda inşallah orjinal şabolnu mu istiyorsunuz.

After effects yapısını bilmiyorum hocam :) Sırf bilgisayarımın performansını test etmek için aynı dosyayı bir de ben render edeyim süreleri karşılaştırırız dedim :) Ne gerekiyorsa tarif edin yapayım ben :)

Hocam tebrikler.
After Effects güzel olmuş
Verilen mesaj daha da güzel olmuş... :+1:

Hocam tek kelimeyle mükemmel gıptayla bakıyorum böyle çalışmaları görünce :alkis:

after effectsin lisanslamasını soran arkadaşlar ben yapalı çok oldu ama hatırladım kadarı ile şöyle ;
önce host dosyanın altına şu satırı giriyorduk
C:\windows\system32\drivers\etc\hosts dosyasını notepad ile açıp en alt satıra
127.0.0.1 activate.adobe.com
üsttekini yapıştırıyoruz. ( adobenin bizi kontrol edip engellemesini önlemek için)
eğer daha önce yanlış geçersiz key girmiş iseniz programı açmak için simgeye tıklayınca sadece küçük bir uyarı kutucuğu çıkacak ve uygulama açılmayacaktır bu sorunu ise şu şekilde hallediyoruz :
C:\program files\common files yada program files\adobe" içinde cache.db olarak aratınca çıkacaktır. cache.db dosyalarını siliyoruz o kadar.
Sonra
adobe after effects in kurulu olduğu klasördeki (yine program files\adobe\adobe after effects içinde aratın)
amtlib.dll ' yi ekteki ile değiştirin (buraya yükleyeceğim inşallah)
sonra bi key-gen ile geçerli bir key girip kullanın ...
hatırladığım kadarı ile böyle idi
geçersiz bi key girersenizde tekrar cache.db yi silerek kilitten kurtulacağız.

Ekli dosyalar

GÜZEL BİR ÇALIŞMA OLMUŞ. Bende okulun tanıtımı için kullanacaktım. Dediğiniz gibi makine çok kasılıyor. SOnra corelin video programıyla bişeyler yapmıştık. Program gerçekten harikalar çıkarıyor. Bunu iyi bilen biri piyasada aç kalmaz :)

Hocam emeğinize sağlık. Allah kabul etsin :)))

Yalnız sonu pat diye bitmiş gibi geldi bana. Ne bileyim, sanırım izledikçe hoşuma gitti herhalde. Birden bitince garipsedim :))))

AMD FX-8150 3,60 Ghz
8,00 GB Bellek
RAdeon 6850 X2 1 GB 256bit ekran kartı
Win 7 Ultimate 64bit sürüm

bu özelliklerle render nasıl olur :) Bir yükleyeyim şu effectsi en iyisi :D

omd' Alıntı:
AMD FX-8150 3,60 Ghz
8,00 GB Bellek
RAdeon 6850 X2 1 GB 256bit ekran kartı
Win 7 Ultimate 64bit sürüm

bu özelliklerle render nasıl olur :) Bir yükleyeyim şu effectsi en iyisi :D

yüklüyorum hocam az kaldı inşallah ....makina canavarmış ....ben yaparken ön izleme alamıyorum yetmiyor makina o büyük sıkıntı render, sonra çıkana bak hata varsa bi daha, bi daha insan bunaltıyor bi süre after effects e yaklaşmam heralde....

Hocam su damlalarının yenilenme süresi birbirinden bağımsız olarak değiştirebilir miyiz hazır şablonda? mesela sonlara doğru dünya haritası yaklaşırken kabeye kadar geçen sürede tek bir damla olabilir miydi? program müsade ediyor mu?

Uzun süredir Mac' de kurulu hiç açıp bakmamıştım.

BBNET
Geri