SU (after effects çalışmam)

Kodla Büyü
ÇOK BEĞENDİM VE PAYLAŞTIM AYNEN SİNEMA FİLMİ GİBİ OLMUŞ..EMEĞİNE SAĞLIK..

nosTRa' Alıntı:
Hocam su damlalarının yenilenme süresi birbirinden bağımsız olarak değiştirebilir miyiz hazır şablonda? mesela sonlara doğru dünya haritası yaklaşırken kabeye kadar geçen sürede tek bir damla olabilir miydi? program müsade ediyor mu?

Uzun süredir Mac' de kurulu hiç açıp bakmamıştım.
hocam mac lazım zaten bu programa ön izleme de yapabilir donmalar takılmalar olamadan güzel güzel çalışırsınız win de işkence bi arkadaş sonu pat diye bitmiş demiş ya artık boğuşmaktan yoruldum aslında bi 10 saniyesi var dı ama hata hata yok şu boyutlu imajı geçtin falan filan biraz ileri geri program çöküyo kaydetmediyseniz hadi baştan. Umarım siz başarırsınız chip görsel eğitim seti ile çalışın bu program mantık olarak photoshop un aynısı yani her şey sizin elinizde onu için isteğiniz değişikiği yapabilirsiniz hazır proje dosyası üzerinde resim ve videolar ekleyip yazıları editledim sizin dediğiniz değişiklikler için efekt kısmıda ayarlamalar yapmak lazım. Ama her şey sizin ellerinizde hayal gücünüze kabiliyetinize programa hakimiyetinize bağlı...

eras 63 hocam zaten sinema dizi introlarını bu program ile yapıyorlar biraz haşır neşir olunca özellikle reklamlarda aaa bak after effect diyorsunuz.

baybayrak' Alıntı:
omd' Alıntı:
AMD FX-8150 3,60 Ghz
8,00 GB Bellek
RAdeon 6850 X2 1 GB 256bit ekran kartı
Win 7 Ultimate 64bit sürüm

bu özelliklerle render nasıl olur :) Bir yükleyeyim şu effectsi en iyisi :D

Tamamdır hocam yükledim linki atta bi deneyin bakalım eğer problem yaşamadan hata vermeden projenin tamamını render lar sanız benim videoda ellerinizden öper lütfen haberdar edin.
.
http://temp-share.com/show/HKdP7mm1A

dememe gerek var mı bilmiyorum ama linke tıklayın sağda "Download this file" ye tıklayınca alacaksınız dosyayı.(sonuçtan mutlaka haberdar edin ben bileşenleri .aep yi yollarım siz reder larsınız)

İndirdim fontlar ile ilgili bir hata verdi render yap dedim 59 dakika

nosTRa' Alıntı:
Hocam font hatası o fontun sizin sisteminizde olmamasından eğer fontu yüklerseniz sorun kalkacaktır. Mevcut fontlarınızdakilerden herhangi birini kullanabilirsiniz. 59 dakika demişsiniz makinanızın özellikleri nedir. Çalışma ortamında sesli bir ön izleme alabiliyor musunuz.

baybayrak' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
Hocam font hatası o fontun sizin sisteminizde olmamasından eğer fontu yüklerseniz sorun kalkacaktır. Ama fontu mevcut fontlarınızdakilerden herhangi biri yapabilirsiniz. 59 dakika demişsiniz makinanızın özellikleri nedir. Çalışma ortamında sesli bir ön izleme alabiliyor musunuz.

Hocam 59 dakika yazdı 10-15 dakika bekledim toplam süre hiç değişmedi süre bende font yok düzgün çıktı olmaz diye beklemedim durdurdum. Çalışma ortamında sesli önizleme nasıl yapılır? bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Sistem özellikleri :
2 GHz Intel Core i7
4 GB 1333 Mhz DDR3
AMD Radeon HD 6490M 256 MB Ekran Kartı
OS X 10.8 Mountain Lion İşletim Sistemi
Adobe CS 5

Not : Windows dan Mac' e bir de çeviri yaptı sanırsam direk Macbook üzerinde inşa edilse daha hızlı olabilir.

nosTRa' Alıntı:
baybayrak' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
Hocam font hatası o fontun sizin sisteminizde olmamasından eğer fontu yüklerseniz sorun kalkacaktır. Ama fontu mevcut fontlarınızdakilerden herhangi biri yapabilirsiniz. 59 dakika demişsiniz makinanızın özellikleri nedir. Çalışma ortamında sesli bir ön izleme alabiliyor musunuz.

Hocam 59 dakika yazdı 10-15 dakika bekledim toplam süre hiç değişmedi süre bende font yok düzgün çıktı olmaz diye beklemedim durdurdum. Çalışma ortamında sesli önizleme nasıl yapılır? bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim.

Sistem özellikleri :
2 GHz Intel Core i7
4 GB 1333 Mhz DDR3
AMD Radeon HD 6490M 256 MB Ekran Kartı
OS X 10.8 Mountain Lion İşletim Sistemi
Adobe CS 5

Not : Windows dan Mac' e bir de çeviri yaptı sanırsam direk Macbook üzerinde inşa edilse daha hızlı olabilir.

Bende de 59 dakika olarak kaldı sonunu beklemedim. Yalnız işlemciye fazla yüklenmedi kanımca. Ben önceliği yüksek düzeyine çıkarmama rağmen yine de rahattı bilgisayar :) Var mı başka bir ayarı acaba?

ozlem22' Alıntı:
film fragmanı gibi çok güzel olmuş :)
Teşekkürler hocam inşallah daha da güzelleşecek. Ben de konuyu, başlığı ve içeriği tekrar düzenlesem mi diye düşünüyodum.
Nedeni ise (yarım kalmıştı) çözemediğim takıldığım yerler oldu önceki yorumlarda anlattım ve bunların pek çoğunu geçen iki hafta içinde aştım .Tecrübelerimi paylaşmak istiyorum ki daha iyilerini yapacak arkadaşlar benim kadar zahmet çekmesin. Bunu en basit şekilde nasıl yapsam, anlatsam onu kurgulamaya çalışıyorum. En kısa zaman bunun gibi özendirici bir video ile yeni bir konu başlığı veya bu konu başlığını güncelleyerek arkadaşları ufaktan özendirmeye ve bilgilendirmeye çalışacağım, zaten burada ki amacım da bu idi. After effectse 2-3 yıl kadar önce heves etmiş ama o zaman ineternette ne eğitim videoları bu kadar çok ve detaylı, ne de anlaşılırdı pek çok sorun ile karşılaştım ve hevesim kırıldı bu bile yarımdı, hatalar ve çözemediğim teknik problemeler ile boğuşmaktan yorulduğum için böylece yayınlamıştım. Bu gün bitti biraz daha süsleyip giriş ekleyip ve daha farklı başka bir video daha yapıp arkadaşları özendirip bi kaç kişiyi buna bulaştırmak niyetindeyim. : )

Şöyle BBNet'e özel bir anlatım yapıver hocam :D Kurdum, kaldırmayayım, iki üç bir şey yapalım sayende :D

Hocam sizin heyecanınızı yaşayarak yaptım bu videoyu siz de yaparsınız, inanın çok zevkli, çıkan şeye bakınca büyük keyif alıyorsunuz. Ama başka bi sebepten kurduğunuzu kaldırabilirsiniz onu diyeyim : ) ben kadırdım da.

süper olmuş olmuş hocam kısa film çekmek istiyorum girişe böyle birşey koysam o bile yeter

BBNET
Geri