Su Geçirmez Harici Disk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yüksek performanslı bellek ve depolama çözümleriyle tanınan A-Data, çevresel koşullara dayanıklı yeni sürücüsünü kullanıma sunuyor. Firmanın SH93 kod adını verdiği harici depolama çözümü 129 x 97 x 19.2 mm boyutlarında ve 240 gram ağırlığında. Siyah-Sarı ve Siyah-Kırmızı olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile gelen sürücü özel tasarımlı plastik bir kasaya sahip.

video: http://www.youtube.com/watch?v=kVrEQC4cgdA

AData_SH93_pHDD_01_dh_fx57.jpg

1 metre derinlikte su geçirmezlik testine (30 dakika) ve askeri standartlarda düşme (MIL-STD-810F) testine tabii tutulan SH93, USB 2.0 ara birimini destekliyor ve katlanabilir kablo ile geliyor.

H_SH93_waterproof-540x420.jpg

250GB, 320GB, 500GB ve 640GB olmak üzere 4 farklı kapasite seçeneği ile gelen A-Data SH93'ün üç yıllık garanti ile satışa sunulacağı açıklanırken, fiyatlar hakkında bilgi verilmedi.

AData_SH93_pHDD_02_dh_fx57.jpg

cok güzelde su gecirmezlik özelliği ne işe yarayacak. hangi bilgisayara takacaksın bilgisayarlar su geciriyor. ama görüntüsü harikaymıs. darbelerede dayanıklı olması iyice cekci kılıyor. :+1:

Evet Güzel Bir Ürün..Su geçirmesi aslında çokda önemli değil benim için fakat Darbe muahakkak Önemli..Teknoloji marketlere gidiyorum soruyorum bana Normal Harici Hdd yi Darbelere dayanıklı olarak gösteriyolar :( :verymad:

Geri