Sunucuya erişim engellendi sorunu ?

Kodla Büyü

yeni.formator

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, teamviewer ı bir süredir kullanıyordum. Dün girdiğimde "TeamViewer sunusuna erişim engellendi" hatası almaya başladım. Ardından "Lütfen internet bağlantınızı kontrol edin. Bir proxy sunucusu kullanıyor olabilirsiniz ve ilgili bilgiler seçenek diyalog penceresine girilmelidir" diyor.

Bir kaç antivirüs ve spy programlarıyla tarattım, kaldırıp, farklı sürümlerini tekrar tekrar kurdum. Değişiklik olmadı.

Şuanda dikkatimi çeken birşey var, o da şu. Bir ağa bağlan kısmında bağlandığım kablosuz bağlantıda "tanımlanmayan ağ" diyor. Fakat internette normal bir şekilde dolaşabiliyorum. Bu arada farklı kablosuz ağlarla da denedim. Sonuç değişmedi. Ne yapmamı önerirsiniz ?

şimdi kablosuz değil de normal ethernet kablosuyla bağlandım. Onda Tanımlanmayan ağ demiyordu. yerel ve internet diyordu fakat sorun yine devam ediyordu. Sanırım bunla alakası yok. Başka bir problem var :(

bende burda idareye kurdum. problemsiz çalışıyo, bazen bağlandığın pc nin antivirüs prg yada güvenlik duvarı engelleyebiliyo. onlara bakmışsındır herhalde.....

evet, antivirüs ve güvenlik duvarını pasif yaparak da denedim. Ama zaten günlerdir aktif oldukları halde kullanabiliyordum. teamviewer ı açtığımda id alıyor, fakat saniyeler içerisinde aldığı id yi kaybediyor. ID almada sıkıntı var ?

peki başka bildiğiniz sabit ip gerektirmeyen (kendiliğinden id verip üzerinden bağlanılabilen) program var mı arkadaşlar ?

Geri