SURABAYA VİRÜSÜ YARDIM

Kodla Büyü

cihanmnsl

Seçkin Üye
Seçkin Üye
SAYIN HOCALARIM...
BİLGİSAYARIMA BİR FLASH TAKTIM VE BİRDEN TÜM DOSYALARIM ALT ÜST OLDU...
VE ARTIK BİLGİSAYARIMI AÇINCA KARŞIMA SURABAYA VİRÜSÜ İLE İLGİLİ BİRTAKIM BİLGİLELER GELİYOR TAMAM DEDİKTEN SONRA WİN 7 AÇILIYOR..
VE TÜM SÜRÜCÜLERİMDE DOSYALARIM KAYIP BOMBOŞ...
İŞLETİM SİSTEMİ OLARAK PARDUS 2011 YÜKLÜYDÜ ONU AÇTIM BAKTIM Kİ DOSYALAR GÖZÜKÜYOR...ANCAK WİN7 DE HİÇ BİRŞEY YOK YARDIM...
NE YAPMALIYIM...
AVAAST YÜKLÜ İDİ...GÜYA...

cihanmnsl' Alıntı:
SAYIN HOCALARIM...
BİLGİSAYARIMA BİR FLASH TAKTIM VE BİRDEN TÜM DOSYALARIM ALT ÜST OLDU...
VE ARTIK BİLGİSAYARIMI AÇINCA KARŞIMA SURABAYA VİRÜSÜ İLE İLGİLİ BİRTAKIM BİLGİLELER GELİYOR TAMAM DEDİKTEN SONRA WİN 7 AÇILIYOR..
VE TÜM SÜRÜCÜLERİMDE DOSYALARIM KAYIP BOMBOŞ...
İŞLETİM SİSTEMİ OLARAK PARDUS 2011 YÜKLÜYDÜ ONU AÇTIM BAKTIM Kİ DOSYALAR GÖZÜKÜYOR...ANCAK WİN7 DE HİÇ BİRŞEY YOK YARDIM...
NE YAPMALIYIM...
AVAAST YÜKLÜ İDİ...GÜYA...

USB Bellekteki her şeyi GİZLİ hale getiren bir virüs vardı. Kaspersky ile tarattım ve Total Commander ile hepsini Görünür hale getirdim. Muhtemelen dosyalarınız yerinde duruyor.

hocam avast maalesef çok virüs kaçırıyor. ben kendim bizzat şahit oldum. her açılışta salak saçma güncelleme yappıyor ama hiç bi işede yaramıyor maalesef. avastı kaldırıp avira yükledim yüzlerce virüs buldu. ücretsiz kullanıyorsanız avira bir alternatif olabilir (gerçi oda kaçırabiliyo bazende sistemi tam olarak temizleyemiyor.

bence en iyisi kis 2011 deneyin derim virüsle vs hiç derdiniz olmaz. ayda bir kere reset trial key yapın kafanız rahat olsun :++:

Arkadaşlar müdür yardımcısının bilgisayarına bu virüsten bulaşmış. Bu illetten nasıl kurtulurum? Bir antivirüs programıyla kurtulabilir miyim yoksa format mı atmam gerekiyor?

Kaspersky İnt.Security 2011 veya 2012 ile temizleyebilirsiniz... Dosyaları ise 'Klasör ve arama seçeneklerinden görünüm sekmesinden gizli dosyaları görünür yapın ve 'korunan sistem dosyalarını gizle' sekmesini kaldırın... dosyalarınızı görebilirsiniz..

Geri