SURVIVOR?

Kodla Büyü

bravehard2010

Süper Üye
Süper Üye
Slm arkadaşlar bu program hakkında yapıcı ya da yıkıcı eleştiriler bekliyorum.Programa bakıç açınızı merak ediyorum.
Paranın çoğu şeyi yaptırabileceğini gösteriyor.Sizce gençlerimize kötü örnek olmuyor mu? Ya da onların hayal gücünü mü arttırıyor dersiniz? Adada açlıkla imtihan edilmek ve ödül olarakta dünyanın en lüks şeylerini tatmak.....Çok farklı ikilemler var.
Neticede kazanan kimler oluyor acaba?
Şu kesin bir gerçek kaybeden bizler oluyoruz(zaman) kazanan ise ACUN:)

Re: SURVIVER?

Saçmalık ve dedikodulardan ibaret. Ne izleyin ne izlettirin. İzleyenleri gördüğümde eleştirilerimi onlara da aktarıyorum izlememeleri yönünde tavsiyelerde bulunuyorum.

negatif yönleri daha fazla, o yüzden ben pozitif yönlerinden birini yazayım,
mesela yarışın, mücadelenin, hırsların o anlık birşey olduğunu yaşananların sahada kaldığını daha sonra ise saygının devam etmesi gerektiğini, yani sahada olanın sahada kalması gerektiğini çok net bir şekilde görüyorsunuz.

Bugün televizyonlarda çizgi filmden tutun filmlere, dizilerden tutun haberlerine kadar ne iyi ve yararlıdır ki "Survivor" iyi olsun?

İzlememek elde değil bu tür programları tüm kanllarda saçma sapan programlar var can sıkıntısında izlenebiliyor.İzlemiyoruz desek bence yalan olur.

kimse izlemiyorda en yüksek reyting nerden geliyor arkadaş.. yarışmaları çok ilgimi çekiyor ben izliyorum ama gereksiz olduğu noktasında hem fikirim..
Birde tv de izlediğim tek program bu galiba

İzlenecek adam akıllı program olmadığı için büyük bi çoğunluk izliyo. Okulda pazartesi günleri öğrenciler arasındaki en önemli tartışma konularından biri hatta diyebilirim

Geçen yıl öğrencileri(lise) boş bırakınca direk survivor yarışmacılarına bakıyorlardı, çok şükür bu yıl bir tanesini bile survivora bakarken görmedim. Gerçek reyting cihazları bu sene ilgi olmadığını gösterdi, sevindim :)
Bende arada bakıyorum bence tamamen kurgu, acun kafasına göre, ilgiye göre kazandırıyor kaybettiriyor.

program kotu ornek oluyor.okumadan para kazanma hirsi.4.sinif ogren. takip ediyorsa siz dusunun gerisini

aynı kaptan yemek yiyip akşamına ada konseyi adı altında arkadaş satmadan tutunda,çıkar ilişkileri kurmaya,zayıfı ezip güçlünün yanında olmaya,arkadaşlarını kendi yaşamsal alanı için terk edip yemeğini paylaşmamaya (adadaki ödül oyunları) ,strateji adı altında arkadaşına kuyu kazmaya kadar her türlü melanet var.üstelik aç kalabilen bi insanın ne kadar çirkefleşip insanlıktan çıktığınıda görebiliyosunuz.hırsın egonun ben başarmalıyımın önüne geçtiğine ve kazanınca birden on sınıf atlayarak lüks ötesi hediyelere kolayca bedavadan ulaşalılabildiğinede şahit oluyoruz.

Sırf eğlenmek için ve benim erişemediğim şeylere sahip oldukları için izliyorum ama bende bıraktıkları izler bunlar..

Bir sürü çizgi filmin ,filmin ve programların insan beynini nasıl yönlendirdiğini ve kapitalizmin her yerde olduğunu görüyosun ama bişey yapamıyosun.tek yapılabilecek şey evlerden TV leri atmak.Çünkü görsel zekayla kazınıyor beyne herşey

Gerçek anlamda insanları birbirine düşüren bir yarışma. Herkes birbirinin arkasından işler çeviriyor. Herşey var dedikodu, yalan-dolan, arkadan kuyu kazma... Ben izlemiyorum.

bravehard2010' Alıntı:
Slm arkadaşlar bu program hakkında yapıcı ya da yıkıcı eleştiriler bekliyorum.Programa bakıç açınızı merak ediyorum.
Paranın çoğu şeyi yaptırabileceğini gösteriyor.Sizce gençlerimize kötü örnek olmuyor mu? Ya da onların hayal gücünü mü arttırıyor dersiniz? Adada açlıkla imtihan edilmek ve ödül olarakta dünyanın en lüks şeylerini tatmak.....Çok farklı ikilemler var.

yıllardır yayınlanan program şimdimi dert oldu, kusura bakma ama ülkemizde şu günlerde yaşananlar varken survivor konuşmak ya da seyretmek bilmem ne derece sorumlu insan davranışı... özürlerimle...

Survivor günleri hanımla kavga ettiğimiz günler oluyor maalesef. Bende izlemek zorunda kalıyorum. Gördüklerimden şunu söyleyebilirim herşey tiyatro.

Biraz daha açık yazayım gördüğümde cinlerim tepeme çıkıyor.
Eğer izleyecekseniz TRT-HD de yayınlanan Hayatta Kal Alaskayı izleyin en azından gerçek bir survivor izlemiş olursunuz. Yapmacıklık yok, reklam yok, yalan dolan hiç yok. Gerçek bir yaşam mücadelesi var.

hasari' Alıntı:
Eğer izleyecekseniz TRT-HD de yayınlanan Hayatta Kal Alaskayı izleyin en azından gerçek bir survivor izlemiş olursunuz. Yapmacıklık yok, reklam yok, yalan dolan hiç yok gerçek bir yaşam mücadelesi var.
bizim evde hd yok normal yayında var mı merak ettim

galkan' Alıntı:
hasari' Alıntı:
Eğer izleyecekseniz TRT-HD de yayınlanan Hayatta Kal Alaskayı izleyin en azından gerçek bir survivor izlemiş olursunuz. Yapmacıklık yok, reklam yok, yalan dolan hiç yok gerçek bir yaşam mücadelesi var.
bizim evde hd yok normal yayında var mı merak ettim
Yok hocam bu kanal SD yok maalesef. :)

fdemirel' Alıntı:
Sedat son günlerde yazdığın yorumlardan dolayı çok takdir ettim seni, bilgilerine...

Teşekkür ederim arkadaşım. Bizim ki haksızlıklara karşı susan dilsiz şeytandır anlayışı...

Açıklama :
İbn Kayyim de el-Cevabu’l-vafî adlı aserinde (s.136) şu ifadelere yer vermiştir:

“Batıl / yanlış şeyleri söyleyerek insanlara nasihat eden, konuşan şeytandır. Hakkı söylemekten sakınan ise dilsiz şeytandır.”

Halk arasında “haksızlık karşısında susan...” ifadesi daha meşhurdur.

Özetle söylemek gerekirse, bütün çalışmalarımıza rağmen, sahih veya zayıf bir kaynağını bulamadığımız bu söz, öyle anlaşılıyor ki, bir kelam-ı kibardır.

çocuklar için uygun olmadığını düşünüyorum ama bazen ben kendi adıma sonuçlar çıkartıyorum ordan insanların anında nasıl değişebildiği insanların menfaatleri uğruna nasıl kişiliklerinden taviz verdiğini görmek olaylara bakış açımı değiştiriyor. izlenmesi konusunda gelince tv başlı başına zararlı ama yok illa izleyecekseniz. saçma sapan kimin kimi sevdiği belli olmayan dizileri izlemek yerine survivor izlemek daha mantıklı geliyor bana.

burada bunu konusmak bile zaman kaybı aslında..en guzel tepki izlememek..konusup da gundemi meşgul edecek kadar değerli bir program haline getirmeyelim bence.

suckan10' Alıntı:
bravehard2010' Alıntı:

yıllardır yayınlanan program şimdimi dert oldu, kusura bakma ama ülkemizde şu günlerde yaşananlar varken survivor konuşmak ya da seyretmek bilmem ne derece sorumlu insan davranışı... özürlerimle...

Kardeş geçelim bunları şimdi istemiyorsan yorum yazma.Yıllardır terör vardı bu ülkede sadece ama halen burada bir sürü konu açılıyordu.Senin mantığınla gidersek böyle bir sonuç çıkar.Yorum yapmak zorunda değilsin.Es geç konuyu...

Sergene sormuşlar "iddia oynama yaşı 13-14 e düştü bu konuda ne söylemek istersin?"diye
o da "Alman liginden uzak dursunlar çok yanıltıyo demiş" benimkide o hesap :)))

Geri