Swichten İnternet gitmiyor bilgisayarlara... Acil Yardım...

Kodla Büyü

mustafagul

Site Gezgini
Merhaba Arkadaşlar;
Switche taktığım İnternet kablosunu başka bir bilgisayara taktım sorunsuz çalışıyor... Switche taktığım zaman bilgisayarlar arasında dosya paylaşımı felan yapabiliyorum fakat İnternet bağlantısı yok hiç birinde...

Yardımlarınızı bekliyorum...

hocan eğer elektrik kesintisi olduysa switch restart yapılması gerekir bir deneyin isterseniz basit çözüm ama bende çoğu zaman işe yarar :D

switch eski bir switch ise büyük ihtimalle son portu çapraz bağlantı veya düz bağlantı için bir düğme ile yapılandırılabiliyordur. Hemen son portun yanında bir düğme vardır. Eğer öyleyse, internet olan kabloyu bu son porta takın ve düğmeyi düz bağlantı konumuna getirin. Eğer çok çok eski bir switch ise o düğme de olmayabilir, o zaman gelen ucu çapraz bağlayacaksınız.

Eğer yeni bir switch ise reset düğmesi varsa reset deneyin. Reset düğmesi de olmayan bir modelse aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Swichi açıp kapatın ve bir müddet bekleyin.

Switch arızalı gibi başka bi tane bulup deneyin bence.Elektrik kesintilerinden sonra kalıcı hasar almıştır..

Geri