switch sorunu

Kodla Büyü

ersinsatafatli

Site Gezgini
arkadaşlar labaratuvardaki switche elektrik gelmediğinden dolayı çalışmıyor. switchin fişini çalışan bir pirize taktım yine çalışmıyor. acaba switchin arkasında açma kapama düğmesi varmı. BTS lerdeki switchleri bilirsiniz. duvarda montajlı olduğu için arka tarafına bakamıyorum. açma kapama düğmesi varsa belki elektrikten dolayı düğmesi kapalı konuma geçmiştir. bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

Bizim okulda 2 tane var hocam ama açma kapama düğmesi yok. Güç kablosunu bi değiştir istersen. Sorun kabloda olabilir.

Sayın hocam switch in içindeki besleme devresi yanmıştır. Eğer elektronik bilgin varsa ve elin havya tutuyorsa kendin bile yapabilirsin. olmadı tamirci tabiki.

bazı switch lerde düğme vardır...

ama elektrik gel gitleri çoksa yanmış da olabilir... ama iyi kontrol et..

ersinsatafatli' Alıntı:
arkadaşlar labaratuvardaki switche elektrik gelmediğinden dolayı çalışmıyor. switchin fişini çalışan bir pirize taktım yine çalışmıyor. acaba switchin arkasında açma kapama düğmesi varmı. BTS lerdeki switchleri bilirsiniz. duvarda montajlı olduğu için arka tarafına bakamıyorum. açma kapama düğmesi varsa belki elektrikten dolayı düğmesi kapalı konuma geçmiştir. bilgisi olan arkadaş var mı acaba?

Merhaba;

- Sağlamlığından emin olduğunuz bir başka power kablosu ile test ediniz.
- Düğmenin olup olmadığını ürünün teknik dökümanını indirerek de bakabilirsiniz.
- Cİhaza bağlı tüm kabloları çıkartın sonrasında Power kablosunu takmayı deneyin.

İyi çalışmalar.

Geri