Kaynak:tıkla.Sysanti.exe kesin çözüm..
Görev yöneticisine girin işlemlerde svchost.exe kullanıcıda görünenin görevini sonlandırın.
Araçlar+Klasör seçenekleri+görünüm
*Korunan işletim Simtemi dosyalarını gizle seceneğinin tikini kaldırın tamam deyin.
*C:\Program Files\Common Files girin Sysanti.exe dosyasını silin.
* C ve D sürücülerine girip görünen sysanti.exe dosyalarını silin silinen dosyaların geri gelmediğini göreceksiniz teşekkürler..
AYnısını düşünüyorum.Aslında C de virüs yok.D hardiskte kayıtlı olan virüs C de sistemde sürekli çalışıyor.sinaaat' Alıntı:D sürücüsünde deepfreeze koruması yoksa D ye bulaşır ve PC açılışinda , C sürücüsüne de bulaşır.D sürücüsünden win ortamında silemediğiniz için C de hep virüs olduğunu görürsüzünüz. D sürücüsündedir aslında virüs.
sayın hocam yıllardır yazılarınızı takip ediyorum saygı duyduğum fikirlerinize destek veren ve uygulayan biriyim.sinaaat' Alıntı:hocam Deepfreeze açılmıştır veya bi süreliğine açık kalmıştır başka türlü kalıcı bir bulaşma olması mümkün değil.
Ama yukarda açıklandığı şekilde Win ortamında sonuca varmanız zor, çünkü gizli dosyaları göster yapamıyorsunuz ve exe dosyasını silmek için görev yöneticisinden işlemi kapasasnız bile 2 saniye sonra tekrar aktif oluyor.Şu şekilde deneyin.
1- Deepfreeze yi pasif edin
2-hirensle sistemi boot edin disk director ile yada miniXP kullanarak diske erişin.
3- C:\Program Files\Common Files a girin Sysanti.exe ve C / D sürücülerinde görünen Sysanti.exe ve tüm yabancı exe ve inf dosyalarını silin.
4-sistemi yeniden başlatıp sisteme girin ve deepfreeze yi aktif edin.
Eyvallah hocam PC deki tüm partisyonlarda deepfreeze aktifse ve buna rağmen bulaşıyorsa demekki deepfreeze yi aşıyor bu.rustuarslan' Alıntı:TEK ÇÖZÜM : Bulaşmasını engellemek .. bunun içinde USB DİSK SECURİTY 6
resmi sitesinden indirip bir deneyin göreceksiniz. bulaşamadığını...
http://www.zbshareware.com/lang/turkish/download.html