system32\configs\sistem hatası ?

Kodla Büyü

pawofeagle

Seçkin Üye
Seçkin Üye
hocalarım bilgisayarın açılışında \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM Hatasını alıyorum bilgisayar açılmıyor.. bu hatanın sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim bu sorunu ?

Hocam Xp cdsini taktım kur dosyalarını kopyalamaya başladım fakat biraz geçtikten sonra mavi ekran hatası verdi. chkdsk / f falan yapın yazıyor. ne yapmalıyım bilen var mı ?

hocam harddiskinde badsector oluşmuş.geçen hafta aynısı başıma geldi birde netbooktu cdrom olmamasındadan dolayı çok uğraştım.ama senin yapacağın şey basit hiren's boot cd si ile bilgisayrı açıp içindeki uygulamalardan hd tune ile bad sector taraması ypıp onarabilrsin benim bu şekilde çözülmedi olmayınca low level format atmak zorunda kaldım buda cdnin içindeki uygulamalarda mevcut.cd de ayrıca mini xp uygulaması var cdden çalışan xp yani.xp yi açıp masaüstündeki uygulamalardan da yapabilirsin dediklerimin aynısı...
http://forum.donanimhaber.com/m_19014402/tm.htm anlatımı burda mevcut...hiren's boot cd bad sector diye google da aratırsan dökümanlara ve cd'nin iso dosyasına ulaşabilirsin...
umarım bad sector low level formatla düzelir yoksa harddiski yenilemek zorunda kalabilirsin...kolay gelsin...

Hocam ayın hata bilgisayarı yanlışlıkla fişten çektiğimde benim dizüstünde de oldu. Sonra formtla düzeldi.

format atılmıyor malesef mavi ekran hatası veriyor, cd den çalışan xp yide açmadı aynı mavi ekran hatasını verdi. bakalım birde bu hiren boot cd sini deneyeyim bakalım çözüm olacak mı. teşekkürler hocam yardımınız için

Geri