:+1: peki nasıl hazırladınız hocam? bir de psdsini paylaşabilirr misiniz?alonewolfselman' Alıntı:
Hocam psd si yanımda yok evdedir, büyük ihtimal.eras63' Alıntı::+1: peki nasıl hazırladınız hocam? bir de psdsini paylaşabilirr misiniz?alonewolfselman' Alıntı:
hocam napmışsın ya naısl okadar boyut büyük oluyor ki?alonewolfselman' Alıntı:Hocam psd si yanımda yok evdedir, büyük ihtimal.eras63' Alıntı::+1: peki nasıl hazırladınız hocam? bir de psdsini paylaşabilirr misiniz?alonewolfselman' Alıntı:
1.5 m 75 cm ebatları. Baskı boyutu 450 mb zannedersem.
İstersen tiff şeklinde onu göndereyim.
hocam güzel yalnız bana bir masa lazım şöyle vektörel istediğim gibi bişey bulamadım?zannaz' Alıntı:http://www.clipartof.com/ buradan farklı kategorilerde clipartlar da bulabilirsiniz afişinize eklemek için.
tübitakın hangi afişi veya jpg olarak alıp photoshopta mı düzenlediniz hocam?dioden' Alıntı:hocam tübitak ın afişleri üzerine okul logomuzu ekledim ve bir kaç ufak değişiklik yaparak hazırladım ben.
tşk hocam bi bakayım..dioden' Alıntı:tübitak ın sitesinde 5 adet afiş var onlar
güzel olmuş gerçekten hocam ellerine sağlık..bu programı da ilk defa duydum bi inceleyelim.tşk. :+1:erat76' Alıntı:Ben de bunu RonyaSoft Poster Designer programı ile yaptım.
hayır hocam standı sadece proje sunum günü herkesin masasını bilmesi için gerekli.bbur_us' Alıntı:bilgisayar ortmanında stand mı hazırlamamız gerekiyor. diğer resmi kuruumlara göndermek üzere davetiye ve afşi hazırlamamı istedi müdür bey. yapan varsa paylaşırsa sevinirim