TÜBİTAK POSTERİ HAZIRLAYAN VAR MI?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan eras63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

eras63

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şuan Tübitak projesinin son safhasında teslim aşamasındayız. artık poster hazırlamanın zamanı gelmiştir. sizin tavsiye edeceğiniz temalar ve hazırlama yöntemlerini veya kullandığınız programları paylaşmanız bizi aydınlatacaktır..

bir masa resmi bulamadım ya vektörel şöyle stand isimleri falan oluşuturmak için. :?:

zannaz' Alıntı:
http://www.clipartof.com/ buradan farklı kategorilerde clipartlar da bulabilirsiniz afişinize eklemek için.
hocam güzel yalnız bana bir masa lazım şöyle vektörel istediğim gibi bişey bulamadım?

masayı kendim çizmeye çalıştım o da olmadı ayaklar bi tarafa masa bi tarafa :P

hocam tübitak ın afişleri üzerine okul logomuzu ekledim ve bir kaç ufak değişiklik yaparak hazırladım ben.

dioden' Alıntı:
hocam tübitak ın afişleri üzerine okul logomuzu ekledim ve bir kaç ufak değişiklik yaparak hazırladım ben.
tübitakın hangi afişi veya jpg olarak alıp photoshopta mı düzenlediniz hocam?

erat76' Alıntı:
Ben de bunu RonyaSoft Poster Designer programı ile yaptım.
güzel olmuş gerçekten hocam ellerine sağlık..bu programı da ilk defa duydum bi inceleyelim.tşk. :+1:

Tübitak stand düzenini oluşturdum basit bişey nekadar zamanımı aldı bugün.

Ekli dosyalar

bilgisayar ortmanında stand mı hazırlamamız gerekiyor. diğer resmi kuruumlara göndermek üzere davetiye ve afşi hazırlamamı istedi müdür bey. yapan varsa paylaşırsa sevinirim

bbur_us' Alıntı:
bilgisayar ortmanında stand mı hazırlamamız gerekiyor. diğer resmi kuruumlara göndermek üzere davetiye ve afşi hazırlamamı istedi müdür bey. yapan varsa paylaşırsa sevinirim
hayır hocam standı sadece proje sunum günü herkesin masasını bilmesi için gerekli.
davetiye normal bi şablondan yapabilirsiniz.
afiş ise önceki sayfada paylaşan arkadaşlarımız var. ben de bilgi almaya bu konuda paylaşımlarda bulunmaya arkadaşları davet ettim..
bilim fuarları sitesi:
posting.php?mode=edit&f=52&p=1211344
http://www.kucukmucit.com/tekno-gazete/ ... ornekleri/

örnek stand(poster ve afişler):

Ekli dosyalar

• tübitakstand2.png
    tübitakstand2.png
    294.4 KB · Görüntüleme: 2,406
Geri