ofkar Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,186 6 Aralık 2009 #1 arkadaşlar ben ilçe mem de görevlendirildim törenlerde kullanılacak (müzikk çalmak - video oynatmak için) bir laptop almaya karar verdik ne tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim
arkadaşlar ben ilçe mem de görevlendirildim törenlerde kullanılacak (müzikk çalmak - video oynatmak için) bir laptop almaya karar verdik ne tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim
ofkar Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,186 6 Aralık 2009 #3 tamam hocam ama en ucuzu da işimi görür mü diye tereddüt ediyorum o yüzden ucuz laptop kullanıp da memnun kalan arkadaşlardan tavsiyeler beklerim
tamam hocam ama en ucuzu da işimi görür mü diye tereddüt ediyorum o yüzden ucuz laptop kullanıp da memnun kalan arkadaşlardan tavsiyeler beklerim
Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 6 Aralık 2009 #4 http://www.hepsiburada.com/datron-pl3-i ... d=bd750446 bu işler için iyi gibi
Z zeguj Aktif Üye Mesajlar 219 6 Aralık 2009 #5 sadece bu işler için kullanılacaksa netbook iyi bir seçim olabilir.
ofkar Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,186 6 Aralık 2009 #6 hocam netbooklarda intel atom 1.6 ghz işlemci var benim işimi görürken sıkıntı çıkarır mı acaba?
missilver Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 506 6 Aralık 2009 #8 dell inspiron netbook kullanıyorum ben. bence sizinde işinizi görür..