Tübitak 4006 e imza sorunu

Kodla Büyü

Btrhocamm

Üye
Merhabalar hocalarım. Tübitak 4006 için e imza süreci başladı e imzamı e-imza tr den aldım. 4. Günde geldi. Ancak imza sırasında imzalama kısmında dosya inmesi gerekiyor inmiyor böyle bir uyarı geliyir sadece bu kısımda takıldım. bir sürü bilgisayar da denedim havayı guncelledim yok olmuyor. Yardımcı olabilecek var mı? Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• IMG_20250313_112518.webp
    IMG_20250313_112518.webp
    81.9 KB · Görüntüleme: 50
Hocam ilçe Tübitak sorumlusuna bu durumu sordum. Bende de aynı durum var. Bana; sözleşmelerin sisteme yüklendiğini ama sözleşme uzantıları olan imza dosyaları vb gibi dosyaların henüz yüklenmediğini, birkaç güne bu eksikliklerin de giderileceğini ve imza sürecinin tam başlayacağını söyledi.

Hocam ilçe Tübitak sorumlusuna bu durumu sordum. Bende de aynı durum var. Bana; sözleşmelerin sisteme yüklendiğini ama sözleşme uzantıları olan imza dosyaları vb gibi dosyaların henüz yüklenmediğini, birkaç güne bu eksikliklerin de giderileceğini ve imza sürecinin tam başlayacağını söyledi.
hocam cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. başka hocalarım ile aynı ilçedeyiz ama onlar imzalama da sorun yaşamamış ama whats app gruplarında benimle aynı sorunu yaşanlar da var. e-imza tr den mi adınız peki sizde imzanızı hocam yoksa farklı mı?

Tübitak 4006 sayfasından e imza sürecini iptal edip çıkın.
Tübitak 4006 sayfasına yeniden giriş yaparken e-imza ile giriş yapıp mebbis bilgilerinizle e imza sürecini yeniden başlatın.
E imza tübitak sayfasında gerekirse yeniden e-imza ile giriş yapın. imzala deyince artık jnlp dosyası inecek ve imzalayabileceksiniz.
Dünden bu yana yapmadığım işlem kalmamıştı. Bu şekilde oldu sadece

Tübitak 4006 sayfasından e imza sürecini iptal edip çıkın.
Tübitak 4006 sayfasına yeniden giriş yaparken e-imza ile giriş yapıp mebbis bilgilerinizle e imza sürecini yeniden başlatın.
E imza tübitak sayfasında gerekirse yeniden e-imza ile giriş yapın. imzala deyince artık jnlp dosyası inecek ve imzalayabileceksiniz.
Dünden bu yana yapmadığım işlem kalmamıştı. Bu şekilde oldu sadece
Hemen deniyorum hocam

hiç evrak olmadığı için süreci iptal et aktif olamıyor! Ben mi yanlış anlıyorum bilemedim hiç evrak dosya yok bende süreçte. var mı benzer durumda olan. e imza modülü geldi deneyeyim dedim. sözleşmeler çıkmıyor.

BBNET
Geri