Tübitak 4006 Proje Standı Tasarım Şablonu

Kodla Büyü

engineer61

Üye
Merhaba arkadaşlar;
Tübitak 4006 Proje Standı Tasarım Şablonu power point olarak veya başka hangi ortamda hazırlanabilir, elinde olan varsa paylaşabilirmi?
Teşekkür Ederim

Bize yürütücü şablon bu şekilde geldi buna göre yapın diyor. Nereden geldiğini sormadım hiç
Şablonun sadece ölçüleri ve başlıkları belli. Belki sizin il veya ilçede görevli arkadaş bütünlük olması için okullardaki yürütücü öğretmenlere bir şablon paylaşımı yapmış olabilir. Ama Tubitak böyle bir sablon göndermiyor. Sadece kullanılacak afiş'in ölçüleri ve içerik başlıkları nasıl olacağını açıklamış.

Şablonun sadece ölçüleri ve başlıkları belli. Belki sizin il veya ilçede görevli arkadaş bütünlük olması için okullardaki yürütücü öğretmenlere bir şablon paylaşımı yapmış olabilir. Ama Tubitak böyle bir sablon göndermiyor. Sadece kullanılacak afiş'in ölçüleri ve içerik başlıkları nasıl olacağını açıklamış.
Doğrudur olabilir. Yürütücü olmadığım ve bize hazır şablon verildiği için sistemden indiriliyor diye düşünmüştüm.

Hocam sistemde var mı benim de indirmem lazım
Yürütücü arkadaş yazı ya hocam yokmuş. Ben şablon gelince var diye düşünüyordum.
Bakınız.

Yürütücü arkadaş yazı ya hocam yokmuş. Ben şablon gelince var diye düşünüyordum.
Bakınız.
hocam teşekkürler o zaman biz kaldığımız yerden devam ediyoruz ve şu şekilde yapıyoruz sizlere de yollayım

Ekli dosyalar

• IMG_6783.webp
    IMG_6783.webp
    76.5 KB · Görüntüleme: 55
Hocam ben CANVA da tasarlayıp, toplu oluşturma ile işimi kolaylaştırmayı düşündüm. Pano ölçüleri 35x70 - 50x70 - 35x70 şeklinde oluşturuyorum.

BBNET
Geri