Tübitak geç başvuru

Kodla Büyü

-selcuk-

Site Gezgini
arkadaşlar tübitak 4006 a için, tamamen dalgınlık ve dikkatsizlikten dolayı projeleri eklememize rağmen, slogan kısmını doldurmadığımız için başvurumuz eksik kalmış. bu konu ile ilgili herhangi bir şey yapılabilir mi, daha önce başına gelen oldu mu? yardımcı olursanız çok seviniriz.

okulun kurumsal mailinden 17:35 gibi gönderdik hocam, yarın kısmet olursa bakacağız, başka doğrudan muhattap olabileceğimiz bir kanal var mı acaba?öneriniz için ayrıca teşekkür ederim.

kurumsal maile gerek yok hocam kişisel mailinizle de irtibatta olabilirsiniz sabah cevap yazarlar erken olsaydı 1-2 saat içerisinde cevap veriyorlar.

arkadaşlar tübitak 4006 a için, tamamen dalgınlık ve dikkatsizlikten dolayı projeleri eklememize rağmen, slogan kısmını doldurmadığımız için başvurumuz eksik kalmış. bu konu ile ilgili herhangi bir şey yapılabilir mi, daha önce başına gelen oldu mu? yardımcı olursanız çok seviniriz.
Hocam slogan kısmı zorunlu değil diye biliyorum. Orda varsa yazın diye bir açıklama vardı.

yok hocam şöyle bir mantıkla hareket ettim. alt projeleri kaydet dediğimizde başvurumuzda tamamlanmıştır diye düşündüm.o_O
oysa ki devamı varmış, son anda farkettim. sonrada patladık tabi.

Bizim Sakarya il-arge telefonla aradı dün. Başvuruyu onaylamadınız dedi. Öğlen gibi onaylayağımı söyledim.

Sayın İlgili,

4006 başvuru süreci dün (2 Aralık 2024) saat 17.30'da sona ermiştir. İkinci bir süre uzatımı verilmesi maalesef söz konusu değildir.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Geri