Tüm driverları bulma programı?

Kodla Büyü

bote22

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar bilgisayarda ki tüm driverları bulma programı olan var mı? Netten bulduklarım genelde virüs bulaştırdı. Dahada yavaşladı bilgisayar. Tekrar formatladım. Şimdi çalışan temiz bir driverları bulup kuran bir programı olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler.

DriverPack Solution v14.9 R419
ben bunu kullanıyorum bazen tek tük bulamadığı oluyo ama genelde iyi bide bunun bence artısı driverların çoğunu içinde tutuyor yani internet olmayan bilgisayarlarda da çalışıyo

Hocam slim driver ile halledebilirsin. Ücretsiz program .
Genelde hepsini buluyor.Google dan bulabilirsin :+1:

Driver pack solution, internet bağlantısı olmadan çalışıyor zaten hocam. Son sürümü 8 gb boyutundaydi galiba. Ben simdiye kadar bir sıkıntı yaşamadım bu programla. Iyi şekilde çalışıyor.

Hocam ben everestle ethernet driverini buluyorum daha sonra slimdriveri kullanarak online tüm driverlerı indiriyorum
slimdriver öneririm

islif' Alıntı:
ben bunu kullanıyorum bazen tek tük bulamadığı oluyo ama genelde iyi bide bunun bence artısı driverların çoğunu içinde tutuyor yani internet olmayan bilgisayarlarda da çalışıyo

boyutu 8.9 gb doğru mu?

Drivermax da başarılı. Ama internet bağlantısı olmadan çalışmıyor tabi öncesinde arkadaşın dediği gibi everest vb. bi programla ethernet kartını bulup yüklemelisiniz.

Hasari Hocam sitede paylaşmıştı. Sürekli de güncelliyor sağolsun. Denemeni tavsiye ederim

ağ kartının donanım kimliğini devid.info sitesine yapıştır arat. çıkan sonuçtan işletim sistemine uygun sürücüyü indir. diğer donanımlar için ise slim kullanmak mantıklı ama tek tek devid.info dan da halledebilirisiniz.

islif' Alıntı:

Ben de bunu beğeniyorum. Yalnız dosya yok şu anda elimde bunu internetten temin edebiliyor muyuz hocam?

bote22' Alıntı:
islif' Alıntı:

boyutu 8.9 gb doğru mu?

doğru hocam o civardaydı enson

antipc' Alıntı:
islif' Alıntı:

Ben de bunu beğeniyorum. Yalnız dosya yok şu anda elimde bunu internetten temin edebiliyor muyuz hocam?
bende internetten indirmiştim hocam warezturkeyde var sanırım

BBNET
Geri