http://www.memurlar.net/haber/262009/
adresindeki haberde tüm görevlendirmeler iptal diyor acaba biz buna dahil miyiz?
adresindeki haberde tüm görevlendirmeler iptal diyor acaba biz buna dahil miyiz?
yine illerde farklı uygulamalar... bakanın açıklamalarına göre bizi ilgilendirmiyor. öğretmenleri derste görmek istiyorum diyor. biz zaten derse giriyoruz...ferahlı' Alıntı:evet arkadaşlar biz dahiliz bugün bizm görevlendirmeleri kiliste iptal ettiler
bilisim06' Alıntı:yine illerde farklı uygulamalar... bakanın açıklamalarına göre bizi ilgilendirmiyor. öğretmenleri derste görmek istiyorum diyor. biz zaten derse giriyoruz...ferahlı' Alıntı:evet arkadaşlar biz dahiliz bugün bizm görevlendirmeleri kiliste iptal ettiler
asp-php' Alıntı:Bursa Son durum...
Arkadaşlar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin okul bt formatörlerinin görevlendirmelerini iptal isteğini İl Milli Eğitimle görüştüm. İl Milli Eğitim görevlendirmelerin devamından yana olsa da Bakanlığımızdan görüş alarak son kararını verecek. Bununla ilgili bakanlığa mail atıldı. Sonucu size maille bildireceğim.
İyi Çalışmalar. - Kemal AKAR'ın maili...
Keçecizade fuat paşa'ya soruyorlar “en güçlü devlet hangisidir?”diye.
Fuad paşa, “şüphesiz ki devlet-i aliye-i osmaniye’dir. çünkü yıllardır siz dışarıdan, biz içeriden yıkmaya çalışıyoruz ama bir türlü yıkılmıyor” şeklinde cevap verir.