Tüm Görevlendirmeler İptal Edilmiş. Buna Formatörler Dahil m

Kodla Büyü
bence değil onlar normal öğretmenken başka yere görevlendirilenlerden bahsediliyor ... bizde öyle bir durum söz konusu değil

eylülde formatör görevlendirmeleri yapılabilir dedi müdürüm, doğru olabilir mi sizlerde var mı böyle birşey?

ferahlı' Alıntı:
evet arkadaşlar biz dahiliz bugün bizm görevlendirmeleri kiliste iptal ettiler
yine illerde farklı uygulamalar... bakanın açıklamalarına göre bizi ilgilendirmiyor. öğretmenleri derste görmek istiyorum diyor. biz zaten derse giriyoruz...

valilik görevlendirme yapmayacaksa biz de olamayız, bi resmi yazı ile bilgisayar formatörlerinin durumunun açıklanması gerekir, eğer bu olmazsa bize de görevlendirme olmaz gibime geliyor.

etsinlerde bizde önümüzü görelim, nereye kadar gidicek bu görevlendirme saçmalığı 6. yılım bitti mebbis te askerlik dışında 10 tane görevlendirme kaydım var ....

yazıklar olsun çocuk oyuncağı iyice maskara olduk ya bunun bizi ilgilendirmediği besbelli ama gelde anlat bunu baştakilere birisi soruyordur hocam formatörler dahilmi diye ne olduğunu bilmiyor ya dahil dahil tabi diyordur bunlarda dahil ediyordur işte bizim memlekette böyle bu işler ne doğru dürüst yazı var ne de birşey insiyatife bırakılırsa olacağı bu nalet olsun...

bilisim06' Alıntı:
ferahlı' Alıntı:
evet arkadaşlar biz dahiliz bugün bizm görevlendirmeleri kiliste iptal ettiler
yine illerde farklı uygulamalar... bakanın açıklamalarına göre bizi ilgilendirmiyor. öğretmenleri derste görmek istiyorum diyor. biz zaten derse giriyoruz...

Yahu senin başındaki eğitici formatörlerin bile görevlendirmeleri iptal oldu siz hala neyin kafasını yaşıyorsunuz? Yazıda il ve valilik ayrıca görevlendirme yapamaz diyor.

Bursa Son durum...

Arkadaşlar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin okul bt formatörlerinin görevlendirmelerini iptal isteğini İl Milli Eğitimle görüştüm. İl Milli Eğitim görevlendirmelerin devamından yana olsa da Bakanlığımızdan görüş alarak son kararını verecek. Bununla ilgili bakanlığa mail atıldı. Sonucu size maille bildireceğim.
İyi Çalışmalar. - Kemal AKAR'ın maili...

ben de yazıyı okudum ama okul bt formatörleri ile ilgili bi açıklama yok..... bir şeyi de doğru düzgün yapamazlar ki zaten

Gaziantep'te henüz böyle bir şey yok ama olabilirde. Bu işi valiliklere bırakırsan adam gibi norm kadro düzenlemesinde bulunmazsan; 2 sene çalışmalarımız sürüyor dersen olacağı da bu. 2 sene ne çalışmaymış ya. Adamlar çok çaba sarfediyor maşallah!

madem iptal edeceklerdi de o zaman niye formatörlük verdiler , ne oyunu oynuyoruz anlamıyorumki...formatörlüğe güvenerek il içi atama isteğinde bulunmayıp okulunu değiştirmeyenler var,o zaman formatör yapmasalardı beni ben de yolumu ona göre çizseydim...dengelerimiz altüst oldu

asp-php' Alıntı:
Bursa Son durum...

Arkadaşlar,
İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizin okul bt formatörlerinin görevlendirmelerini iptal isteğini İl Milli Eğitimle görüştüm. İl Milli Eğitim görevlendirmelerin devamından yana olsa da Bakanlığımızdan görüş alarak son kararını verecek. Bununla ilgili bakanlığa mail atıldı. Sonucu size maille bildireceğim.
İyi Çalışmalar. - Kemal AKAR'ın maili...

Bursa da son durum nedir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Arkadaşlar,
İyi Çalışmalar.

Kemal AKAR
İl BT Koordinatörü
01.08.2012 tarihinde yukarıdaki mail geldi bana. bundan bütün formatörlüklerin mi iptal edileceği anlaşılıyor ?

Volkan Bey vardı ne oldu acaba? O da Tunay Bey gibi buhar mı oldu yoksa?

yavv arkadaşlar ya tatilinde formatörlük görevi alıp çalışan var mı?
iptal olan koordinatörler ve argedekiler bizle alakası yok...eylül başı başrular başlar..............

2. Ar-Ge, bilgi işlem, kitap komisyonu ve benzeri komisyonlarda çalışan geçici görevlendirme öğretmenler kadrolarının bulunduğu okullarda maaş karşılığı ders saatini tamamlamak şartı ile istedikleri takdirde bu komisyonlarda yeniden görevlendirilebilecektir.

diyor. milleti neden telaşlandırıyorsunuz?

Kod:
Keçecizade fuat paşa'ya soruyorlar “en güçlü devlet hangisidir?”diye. 
Fuad paşa, “şüphesiz ki devlet-i aliye-i osmaniye’dir. çünkü yıllardır siz dışarıdan, biz içeriden yıkmaya çalışıyoruz ama bir türlü yıkılmıyor” şeklinde cevap verir.

Yukarıdaki anektotta olduğu gibi:
Formatörlükte öyle yıllardır içeriden ve dışarıdan yoketmeye çalışıyorlar ama hep geri geliyor :++:

Geri