Tüm Haberleri Tek Siteden Takip Edin

Kodla Büyü
Bence güzel olmuş. Ancak biraz daha renk veya canlılık katılabilir gibi geldi. Çok monoton olmuş gibi. İçeriklerin gösterilmesi kısmı bence gayet başarılı olmuş. Eline sağlık hocam :+1:

Hocam başlığın yanında bir de yayınlandığı tarih ve saati de belirtirseniz daha iyi olur.
Ayrıca siteniz hangi zaman aralıklarında güncelleniyor?
Yani bu sitenin gerçekten takibi için diğerleriyle hemen hemen aynı zamanda güncellenmesi gerek. Sürekli çek etmesi gerekki, asıl sayfayı kontrole gerek kalmasın

Ben de başarılı buldum, elinize sağlık :) blog tarzı sunum yerine farklı şeyler denenebilir, bir de domain seçiminde acele mi ettiniz, eldekini mi değerlendirdiniz anlayamadım, tamam.TürkiyeCumhuriyeti anlamında mı bu acaba

Hocam anasayfada ki haber fotolarını iki sütün ve küçük resimlerle yapsanız daha kullanışlı olur gibi geldi bana. Güzel bir çalışma...

Birkaç kelime de ben yazayım. Soldaki ve sağdaki linklerin tek tip olması yerine insanların alışık olduu gazate ve site logolarında oluşması daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Bir de mümkünse haber kategorisi oluşturulabilirse örneğin sadece EĞİTİM başlığı altındaki haberler filtrelenebilirse tam bir haber ajansı olur kanaatindeyim. Çalışma güzel tebrik ederim.

biltek2007' Alıntı:
Hocam başlığın yanında bir de yayınlandığı tarih ve saati de belirtirseniz daha iyi olur.
Ayrıca siteniz hangi zaman aralıklarında güncelleniyor?
Yani bu sitenin gerçekten takibi için diğerleriyle hemen hemen aynı zamanda güncellenmesi gerek. Sürekli çek etmesi gerekki, asıl sayfayı kontrole gerek kalmasın

Başlık alt bölümüne tarihleri ekledim. İçerik 5 dk da bir güncelleniyor.

biltek99' Alıntı:
Birkaç kelime de ben yazayım. Soldaki ve sağdaki linklerin tek tip olması yerine insanların alışık olduu gazate ve site logolarında oluşması daha güzel olurdu diye düşünüyorum. Bir de mümkünse haber kategorisi oluşturulabilirse örneğin sadece EĞİTİM başlığı altındaki haberler filtrelenebilirse tam bir haber ajansı olur kanaatindeyim. Çalışma güzel tebrik ederim.

Eğitim Haberleri Kategorisi altında bir bölüm oluşturduk hocam önerebileceğiniz eğitim siteleri varsa ( rss desteği olması gerekli ) ekleyebiliriz.

Geri