Tüm Herkese Lütfen Bir Fikir verin..:)

Kodla Büyü

bote_erz

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar Sevdiğim insana Evlenme teklifi edeceğim ve bu evlenme teklifini ederken bir video hazırlamak istiyorum...Farklı şehirlerde olduğumuz için internet üzerinden bir hosting alarak sanki anket yapıyormuş gibi bir sayfa hazırladım anketi bitir dediği zaman çekeceğim video karşısına çıkacak kısa bir konuşma ve evlenem teklifi edilecek...Böyle bir fikrim var...

tabi siz değerli hocalarımdan daha yaratıcı fikirler varsa açığım ve birde nasıl bir anket yapacam uyandırmadan yada video anketten sonramı ya da anket sırasında mı çıksın bilemiyorum yani anlayacağınız kafam çok karışık LÜTFEN yardım istiyorum bu konuda....

Şimdiden Bütün Hocalarıma Teşekkürler.... :)

oldu olacak nikahıda msn de grup sohpetine imamıda çağır kıysın nikahı, zaten çoğumuz asosyaliz halimiz gittikçe daha kötüye gidiyor, gerçek hayata dönmemiz lazım beyler, pc ye sıkışıp kaldık. :D

Bence fazla hayalperest olmaya gerek yok gözlerinin içine bakıp yapacaksın teklifini, eğer illede değişik olsun akılda kalsın manşetlere yer etsin diyorsan olumlu yanıtı alınca yapacaksın yapacağını..

azizerkut' Alıntı:
Bence fazla hayalperest olmaya gerek yok gözlerinin içine bakıp yapacaksın teklifini, eğer illede değişik olsun akılda kalsın manşetlere yer etsin diyorsan olumlu yanıtı alınca yapacaksın yapacağını..
Aynen. Yüz yüze.

:-1: saygısızlık etmek istemem ama fikir alelade bi fikir öyle olmaktansa fakrlı bı secenek dusun, burda nice aslan gibi kıliiibik olma yolunda ilerleyen kazak erkeği var :) Ben öyle değilimde hani öyle olanlar vardır diye söylüyorum :roll: :puhaha: KESİNLİKLE ÇARPICI ŞEYLER ÇIKACAKTIR BİLGİSAYARCILAR ODUN VE TÜREVLERİ OLMAZ BİZİM RUHUMUZ VERİ YOLLARI KADAR İNCE VE HASSASTIR

Hiç de iyi bir fikir değil bence :-1: Evlenme teklifi değil de belki kızımız anketi bitirince "Anket sonucuna göre .... adlı kişi sizi çok sevmektedir" gibi bi jest yapılabilir. Evlenme teklifi yüzyüze olmalı :wink:

fatih22222' Alıntı:
Arkadaşlar Sevdiğim insana Evlenme teklifi edeceğim ve bu evlenme teklifini ederken bir video hazırlamak istiyorum...Farklı şehirlerde olduğumuz için internet üzerinden bir hosting alarak sanki anket yapıyormuş gibi bir sayfa hazırladım anketi bitir dediği zaman çekeceğim video karşısına çıkacak kısa bir konuşma ve evlenem teklifi edilecek...Böyle bir fikrim var...

tabi siz değerli hocalarımdan daha yaratıcı fikirler varsa açığım ve birde nasıl bir anket yapacam uyandırmadan yada video anketten sonramı ya da anket sırasında mı çıksın bilemiyorum yani anlayacağınız kafam çok karışık LÜTFEN yardım istiyorum bu konuda....

Şimdiden Bütün Hocalarıma Teşekkürler.... :)

Kasma kendini bu kadar hocam :D

karşına geç ve söyle hocam Bu gibi durumlarda maddiyatın yanında kişinin ruhunu da etkilmen lazım. Bu ise bence bu şekilde olmaz. derim

umarım hayırlısı olur. :roll:

Arkadaş süpersiniz.
Bence süprizmi yapacan. Bin herhangi bir ulaşım aracına ,kapısını çal ve söyle. Bayanların bakışı ile erkeklerinki bir tutmaz. Bayanlar nesnellikten hoşlanır. Boşver bu işi sanal aleme bulaştırma derim.

Bu ortamda , bukonudada fikir yazacağım aklımın ucuna gelmezdi . Allah iyiliğini versin :-)

yapma arkadaşım, böyle evlilik teklif edersen bağlantın gider off olursun. bayanlar böyle şeylerden hoşlanmaz. Özel bir mekan olmasını isterler. Yarın kendi aralarında konuşurken " bana da burada teklif etmişti" demek onlara gurur verir, kendilerini değerli hissettirir.

güzel şık bir mekan ayarla, akşam yemeği, belki müzik. sonra yemeğin bir yerinde garson ikramımız diyerek üstü kapalı bir şekilde yüzüğü getirsin, tam kutusuyla yüzüğü açtığında sizin müziğinizi çalsınlar, ışıklar sönsün, yüzüğü al diz çök ve evlenme teklif et. tabi bunlar için mekanı önceden ayarlayıp sonrasında iyi bir bahşiş verirsin.

şimdi buna bir bayan üye "böyle şeylere gerek yok, bizim için samimiyet önemli " gibi bi yorum yazarsa veya sana sorduğun bir bayan böyle derse, YALAN söyler. bunları bütün kadınlar ister. her zaman için istemem yan cebime koy tarzında olur bayanlar sakın kanmayasın. bir uyarı daha söyleyeyim, bayanlar istyeklerini doğrudan söylemez, onlar satır aralarında konuşur, onun için sevgilini iyi çöz. buna o kadar alışıktırlar ki, erkeklere de sürekli "sen bunu mu demek istedin", "şunu demek istedin" şeklinde yaklaşıp gereksiz tartışmalara girerler. bunlar sana bi tavsiyesi...

UNUTMADAN ÖNEMLİ, tek taş yüzük alacaksan eğer peşin üzerinden en az %40 indirmezlerse alma sakın. hemen başka dükkana geç. sakın kartla alma peşin al. yani 2000 lik taşa 1200 den fazla verme.

kolay gelsin.

Fikrimi değer verip mantıklı yorumlar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum ben yapaçağım şeyi kesinleştirdim konu burada bitmiştir...

Saçma ve mantıksız bulanlarada fikrime saygı gösterdikleri için teşekkür edeyim bari... :-1: :alkis:

yorum yapmada geç kaldım :P konuyu kapatmışsın RASTGELE demek düşüyor sadece :P Ama tek taş konusunda arkadaşın dediğine katılıyorum sıkı pazarlık yap 300-500 indirerek ilk başta... Hayırlı olur inş :)

fatih22222' Alıntı:
Fikrimi değer verip mantıklı yorumlar yapan arkadaşlara teşekkür ediyorum ben yapaçağım şeyi kesinleştirdim konu burada bitmiştir...

oooo arkadaş çok sert yapmışsın. insanlardan "ne harika bir fikirmiş" demesini bekliyormuşsun gibi bi durum oldu. Hakkında hayılısı olsun, zaten normalde de fikir istediğin için beğenmeyenlere de teşekkür etmen gerekir.

olumsuz eleştirilmeye müsamaha edemiyorsan konu açmasan daha iyi olur.

Hocam madem farklı şehirlerdesiniz, bence hayatınız tel başında ya da bilg başında görüşmekle geçiyor, hayatınıza bu kadar teknoloji girmişken bari evlenme teklifin bu şekilde olmasın. orjinal bir fikir bulmuşun yapılmaz değil ama unutmaz da değil. Onun için bence sürpriz yap yanına ansızın git ve yüzyüze yap yapacağını..

Geri