Tüm meslek liselerine etkileşimli tahta ve tablet

Kodla Büyü
heyt be eğitimde çığır devam ediyor...
edep ahlak yok ama tablet-akıllı tahta çok
insanların akılsızlaştığı bir dünyada makinalar akıllılaşıyor...

ismailt' Alıntı:
:+1: :+1: :+1:

eyolcu' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
Hocalarım öyle demeyin
bu tablo artık olmayacak tablet sayesinde.

Ekli dosyalar

• sıfır.jpg
    sıfır.jpg
    17.5 KB · Görüntüleme: 516
Okullar pislikten geçilmiyor. En basit temizlik hizmetleri bile doğru dürüst karşılanamazken hala vesteli daha da zengin etme derdindeler.
Fatih kurulumundan bir yıl bile geçmeden bir çok tahta garanti kapsamı haricinde donanım arızası nedeni ile kullanım dışı oldu. Genel ve Anadolu liselerinde tahtalar en çok film izlemeye yarıyor. Başka hiç bir liseye giremeyen sorunlu öğrencilerin kayıt olduğu meslek liselerinde tahtaların ne amaçla kullanılacağını merak ediyorum.

sezginozturk' Alıntı:
eyolcu' Alıntı:
ismailt' Alıntı:
Hocalarım öyle demeyin
bu tablo artık olmayacak tablet sayesinde.
evet bu tablo olmayacak çünkü öğrencilerin sınavla işi olmayacak. okul bitsin kız öğrenciler evlenme derdine düşecek erkeklerin bazıları üniversite okur bazıları da kimbilir nerelerde olur? babamlara gidiyorum arada istanbuldayım sokakta iki sübyan yurdu üç tane de kuran kursu var. 200 metre ilerde cami 400 metre yukarda iki tane mescit ama bu çevrede okul yok. nüfüsu yaklaşık 300bin olan iki mahallede toplam ilköğretim sayısı 3 sınıf mevcutları 50 ve üstü lise hiç yok. süper dimi.

inikat' Alıntı:
evet bu tablo olmayacak çünkü öğrencilerin sınavla işi olmayacak. okul bitsin kız öğrenciler evlenme derdine düşecek erkeklerin bazıları üniversite okur bazıları da kimbilir nerelerde olur? babamlara gidiyorum arada istanbuldayım sokakta iki sübyan yurdu üç tane de kuran kursu var. 200 metre ilerde cami 400 metre yukarda iki tane mescit ama bu çevrede okul yok. nüfüsu yaklaşık 300bin olan iki mahallede toplam ilköğretim sayısı 3 sınıf mevcutları 50 ve üstü lise hiç yok. süper dimi.

:-1:

Bu konuya böyle yaklaşırsanız maksadınızın başka bişey olduğunu düşünürüm.
Bu tip karşı çıkışlar sizi haksız gösteriyor, kusura bakmayın.

Geri