Tüm sendikalardan okulca toplu istifa ettik..

Kodla Büyü

coolbilgisayarci

Aktif Üye
Erzurum merkezde liseler toplu olarak tüm sendikalardan istifa etmeye başladı zincir gibi bu halka büyüyor dün bizde toplu halde dilekçe doldurduk okulumuzda ve toplu olarak ankaraya gönderdik. sizde kendi ilinizde bu durumu lütfen dillendirin ve artık siyasi rant peşinde koşup öğretmenin özlük haklarını hiçe sayan sendikalara akıllarını başlarına toplamaları gerektiğini hatırlatalım.

dadaş olunca demekki böyle oluyor. konyada henüz böyle birşey yok. okul müdürleri eğitim birsenli- müdür yardımcıları milli eğitim müdürlüğü herkes eğitim birsenli.. neden üye oluyorlar onu anlamıyorum. göz göre göre öğretmenleri ek ödemeden mahrum bırakılmasına razı oldular..

devletin parası boşuna bu kan emicilere gitmesin. bazıları 3 ayda 5 lira alıyoruz diye üye oluyor. devletin bunlara verdiği paraya yazık. ya siz ayda 15 lira birisine bir para verseniz karşılığında birşeyler bekleriniz. biz eylem yapmaya hazırız sendikaların bunu organize etmesi gerkmezmi.

siyasetin oyuncağı olmaktan kurtulmak için tüm sendikalı arkadaşlar için iyi bir fırsat :+1:

tayinci42' Alıntı:
devletin parası boşuna bu kan emicilere gitmesin. bazıları 3 ayda 5 lira alıyoruz diye üye oluyor. devletin bunlara verdiği paraya yazık. ya siz ayda 15 lira birisine bir para verseniz karşılığında birşeyler bekleriniz.
görevde 8 yılım hiçbir sendikaya üye olmadım olmayıda düşünmüyorum sırf bu yüzden.

Eğer memur sendikaları ida şçi sendikaları gibi yapılan ödemelerden sadece sendikalar yararlanıyor olsaydı bu böyle olmazdı.Birileri çalışır bağırır çabalar ve kaymağını sendikalı olmayanlar yer. Bunun değişmesi lazım. Herkes sendikalar ne yapıyor diyor. Verilen çabayı kimse görmüyor.

keşke ben de sendikalı olsaydım da istifa etseydim..çok özendim size bugün :++:

tebrikler, şahsen benim sendika üyeliğim hiç olmadı, bu mantıkla olmayı da düşünmüyorum, pişman da değilim :roll:

bende istifa ettim özellikle eğitim birden istifa edilirse ses getiririz.

keşke bizim okulda da birleşme olsa ama nerde. inanın sizin okulunuzda olup istifa etmek isterdim. kendim istifa edicem ama etkili olmazki

Geri