Tüm Toyota Gibi Adamlara Selam Olsun!

Kodla Büyü

hasari

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Tüm Toyota Gibi Adamlara Selam Olsun!

Adamlar harika reklam yapmış yaaa... :)
Tıkla İzle.

Ekli dosyalar

• toyota.jpg
    toyota.jpg
    149.3 KB · Görüntüleme: 917
Araç fiyatları çok uçuk yaa,toyota gibi adam olabilmek için biraz cüzdanınızın da kabarık olması lazım.Şahsen toyotam yok o yüzden bu reklama uyuz oluyorm bu arada ben yazarken tv'de de bu reklam çıktı ne tesadüf :oops:

Mart 2010' da 5.5 milyar dolar zarar açıklamışlardı dimi? toyota gibi adam olmak da zor çok zarar ettirir :)

Bu başlığı biz açsak hemen kilitlenirdi diye düşünüyorum.
Bkn: Genel Forum Kuralları Madde:11
11. Yönetim olarak aldığımız karar gereği, forumumuzda reklam yapmak yasaklanmıştır. Direk yada dolaylı yoldan reklam içerikli yada reklam niteliği taşıyan konular belirlendiğinde derhal silinecektir. Aynı şekilde özel mesaj ile gönderilen reklam içerikli mesajlarda bu konuya dahildir.İlgili üye uyarılmaksızın yasaklanabilir, bu yönetimin yetkisindedir.

mystreous' Alıntı:
Bu başlığı biz açsak hemen kilitlenirdi diye düşünüyorum.
Bkn: Genel Forum Kuralları Madde:11
11. Yönetim olarak aldığımız karar gereği, forumumuzda reklam yapmak yasaklanmıştır. Direk yada dolaylı yoldan reklam içerikli yada reklam niteliği taşıyan konular belirlendiğinde derhal silinecektir. Aynı şekilde özel mesaj ile gönderilen reklam içerikli mesajlarda bu konuya dahildir.İlgili üye uyarılmaksızın yasaklanabilir, bu yönetimin yetkisindedir.
Sayın mystreous,
Toyota benim babamın oğlu değil adamlar tüm TV ve radyolara bu reklamları gün boyunca veriyor. Ben reklamını yapsam ne çıkar. Ben reklamın yaratıcılığına dikkat çekiyorum sen reklamdan bahsediyorsun. Üyelerimiz bu konuda rahatsız olursa silmesini de biliriz. Peki sizin sorununuz nedir bir kaç ayda bir aynı tarz saldırılarda bulunuyorsunuz. Eğer bir sorun varsa daha önce gene size söylemiştim bizimle paylaşın elimizden gelen birşey varsa yardımcı olalım.

Sayın hasari,
Saldırı amaçlı bir yazı yazmadım ben. Saldırgan bir insan hiç değilim. Sadece benim yazılarımı nedense önyargılı okuyorsunuz. Özel mesaj atacak bir durum yok burda. Sadece sizinle değil de tüm siteyle paylaşmışım duygularımı. Ne var bunda?

mystreous' Alıntı:
Sayın hasari,
Saldırı amaçlı bir yazı yazmadım ben. Saldırgan bir insan hiç değilim. Sadece benim yazılarımı nedense önyargılı okuyorsunuz. Özel mesaj atacak bir durum yok burda. Sadece sizinle değil de tüm siteyle paylaşmışım duygularımı. Ne var bunda?
Sürekli bu yorumlarda bulunmanız bir tesadüf o zaman. Neyse bir sıkıntı yoksa sorunda yok.

hasari' Alıntı:
mystreous' Alıntı:
Sayın hasari,
Sürekli bu yorumlarda bulunmanız bir tesadüf o zaman. Neyse bir sıkıntı yoksa sorunda yok.
Evet bir sıkıntım yok. İsterseniz sitenin tamamını reklama boğarsınız bişey demeye hakkım yok. Konuyu fazla uzatma niyetinde değilim ama bu mesajı yazmadan edemedim kusura bakmayın. Tek birşey sorcam ve devam etmeyecem. Sizden samimi cevap bekliyorum. Bu konuyu başka bir üyemiz açsaydı ve siz görseydiniz hemen kilit vurmaz mıydınız?
Yazacağınız mesaj "Forum Kuralları Md 11 KİLİT" demez miydiniz?

mystreous' Alıntı:
hasari' Alıntı:
mystreous' Alıntı:
Sayın hasari,
Evet bir sıkıntım yok. İsterseniz sitenin tamamını reklama boğarsınız bişey demeye hakkım yok. Konuyu fazla uzatma niyetinde değilim ama bu mesajı yazmadan edemedim kusura bakmayın. Tek birşey sorcam ve devam etmeyecem. Sizden samimi cevap bekliyorum. Bu konuyu başka bir üyemiz açsaydı ve siz görseydiniz hemen kilit vurmaz mıydınız?
Yazacağınız mesaj "Forum Kuralları Md 11 KİLİT" demez miydiniz?
Sizce biz neyin reklam olup neyin reklam olmadığını ayırt edemiyor muyuz?
Aç o zaman otomobil bölümünü bak bakalım orda ki üyeler ne diyor. Orda herkes bir şey söylüyor; şu marka iyi, şu kötü, şu model tutuluyor. O zaman tümünü silelim.

Geri