Türk-Eğitim-Senin Bakanlığa Yazdığı Yazı

Kodla Büyü
Helal olsun, diğer sendikaları da sahnelerde görmek isteriz.

yetkile sendikayken ayak oyunlarıyla korku tehtitle üye sayısı düşürülerek yetkisi elinden alınmıştır.
helal sana türk eğitim sen umudumuz sensin

helal de yazı çok eksik bence daha etkili olması için Fatih projesinide katmalılardı işin içine

Yetti artık çektiğimiz çileler. Kafayı çizmek üzereyim. Görevlendirdiler Ekim'e kadar, yoksa... :verymad:

Bi cinnet herşeyi halleder....

Helal olsun Türk-Eğitim Sen.Sonunda sendika bu işin içine karıştı..Çözüm yolu yaklaştı demektir...

Ben bütün sendikalara eğitek in anket sonucunu öneri göstererek, tes in gönderdiği yazının linkini de vererek mail attım.. İçimi döktüm anlayacağınız... En azından sendikalardan yazı çıkarsa farkımıza varırlar..

Arkadaşlar duyarlılığınıza teşekkür ederim. Biz Burdur ilinden Türk-Eğitm-Sen'e ulaşarak siteye haber koydurmayı başardık. Onlarda boş durmayıp akabinde bakanlığa yazdılar. Sendikama ve sizlere teşekkürler. Tabiki eleştirenler hoşuna gitmeyenler şöyle olsaydı diyenler olacak. Biz bu kadarını başardık. Lütfen diğer sendikalara ulaşabilecek arkadaşlardan destek beklemekteyiz.

bomax01' Alıntı:
Arkadaşlar duyarlılığınıza teşekkür ederim. Biz Burdur ilinden Türk-Eğitm-Sen'e ulaşarak siteye haber koydurmayı başardık. Onlarda boş durmayıp akabinde bakanlığa yazdılar. Sendikama ve sizlere teşekkürler. Tabiki eleştirenler hoşuna gitmeyenler şöyle olsaydı diyenler olacak. Biz bu kadarını başardık. Lütfen diğer sendikalara ulaşabilecek arkadaşlardan destek beklemekteyiz.
Evet sendika yazmış ama bakalım sadece sizin sayenizdemi bu kadar etkili oldu yoksa başka arkadaşlarında yazdıkalrıda etkili oldumu sendikanın ilgilenmesine.Şahsen bende sendikaya durumu anlatan güzel bir yazı yazmıştım.Dolayısıyla bu durum bir ile mal edilmemeli.Emeğigeçen tüm arkadaşlara teşekkürler.:)

bu sendika ile dünya görüşlerimiz tamamen farklı ama çalışmaları gayet başarılı. tebrik ediyorum.

evet iyi güzel olmuş bazı arkadaşlarımızın mağduriyeti giderilecek ama öncü olan arkadaşlar sadece kendi ceplerini düşünmüşler. keşke sendikaya bu işin isteğe bağlı olarak yapılmasını not düşürmüş olsalardı da benim gibi karı koca bilişimci olan yada bir çok istemeyen arkadaş zor durumda kalmasaydı.

her sene aynı stresler,aynı belirsizlikler....işte bu yüzden,belirsizlikler yüzünden...alan değişikliği....belirli bir alanda olmayacak belirsizlikler ve psikolojik yorgunluklar için...bu konuda hem fikir olunamaz mı?toplu fax çekilemez mi?

Bumu met ettiğiniz yazı yani buna bakanlık dikkate bile almaz. Yazı eksik ve yanlışlarla dolu malesef. Birileri yine sendikasını öne çıkarma derdinde anlaşılan...

ares24' Alıntı:
Bumu met ettiğiniz yazı yani buna bakanlık dikkate bile almaz. Yazı eksik ve yanlışlarla dolu malesef. Birileri yine sendikasını öne çıkarma derdinde anlaşılan...
Daha iyisini yaptıysan onu görelim hocam.

format_01' Alıntı:
evet iyi güzel olmuş bazı arkadaşlarımızın mağduriyeti giderilecek ama öncü olan arkadaşlar sadece kendi ceplerini düşünmüşler. keşke sendikaya bu işin isteğe bağlı olarak yapılmasını not düşürmüş olsalardı da benim gibi karı koca bilişimci olan yada bir çok istemeyen arkadaş zor durumda kalmasaydı.
o ZAMAN BİR ÖNCÜLÜKTE SEN YAPTA SENİN DEDİĞİNİ YAPSINLAR BİZDEN BU KADAR GELİYOR.SENİN AİLE PROBLEMLERİNİ BİZ DÜŞÜNECEK DEĞİLİZ.OTURDUĞUN YERDEN ARMUT AĞZINA DÜŞSÜN SONRADA SİTEMLİ YAZILAR YAZ BU HAKKI KİM SANA VERİYOR.NE EMEK HARCADINDA NE BEKLİYORSUN???

ares24' Alıntı:
Eğer daha iyisini yazdırabiliyorsan sende yazdır.yada daha iyisini sen yazda seni dikkate alsınlar.havada konuşmakla olmuyor bu işler.Evet sendika bişeyler yaptıysa takdir edecez ama başka sendikalar gibi oturusada eleştiririz.bilmem anlaşıldımı.:P

formator2324' Alıntı:
gipart' Alıntı:
helal de yazı çok eksik bence daha etkili olması için Fatih projesinide katmalılardı işin içine
Bu kadarına da şükür bu kadarını yazamayan sendikalara karşı tebrik ediyorum.
Bu duruma sessiz kalan diğer sendikaların yanında takdire şayan bence de... Teşekkürler Türk Eğitim Sen..

bende yanlış ve eksik yazıldığı kanısındayım.1.si herkes formatörlük istemiyorki.isteğe bağlı olmalı.2.si görevlendirme değil yapılacaksa kadro verilip çalışma saatleri rehber öğretmen gibi olmalı.3.sü görev tanımı net olmalı.bıktık artık idari görevleri yapmaktan.görevimin ne olduğunu net bir şekilde ben bilmiyorum ki idarecilere bu benim görevim değil diyebileyim.4.derslerimiz geri verilmeli.............yazı böyle olmalıydı.yoksa yine görevlendirme yapılacak, 6 aysonra aynı sıkıntılar baş gösterecek.

garfield' Alıntı:
bende yanlış ve eksik yazıldığı kanısındayım.1.si herkes formatörlük istemiyorki.isteğe bağlı olmalı.2.si görevlendirme değil yapılacaksa kadro verilip çalışma saatleri rehber öğretmen gibi olmalı.3.sü görev tanımı net olmalı.bıktık artık idari görevleri yapmaktan.görevimin ne olduğunu net bir şekilde ben bilmiyorum ki idarecilere bu benim görevim değil diyebileyim.4.derslerimiz geri verilmeli.............yazı böyle olmalıydı.yoksa yine görevlendirme yapılacak, 6 aysonra aynı sıkıntılar baş gösterecek.
Aynı cevabı sanada vermek zorundayım.Eğer eksik olduğunu düşünüyorsnız sizde bişeyler yapmaya çalışın mesela kendi sendikanıza yazı yazın aynen bu isteklerinizle beraber.Bakalım nasılbir sonuç çıkacak.Kim ne kadar ilgilenecek.Eleştirmenin yanında ben de bunu yaptım karşılığında bunu yaptı sendikam diyebilmelisin.

BENDE ZATEN BU MESAJI GÖRÜNCE HEMEN YAZDIM SENDİKAMA:) ŞU SENDİKA BUNU YAPMIŞ SİZDEN BU KONUYLA İLGİLİ BİR GELİŞME GÖREMİYORUM DEDİM:)

garfield' Alıntı:
BENDE ZATEN BU MESAJI GÖRÜNCE HEMEN YAZDIM SENDİKAMA:) ŞU SENDİKA BUNU YAPMIŞ SİZDEN BU KONUYLA İLGİLİ BİR GELİŞME GÖREMİYORUM DEDİM:)
Bakalım sendikan ne kadar ilgili senin istediğin taleplerle dönecekmi:)

Geri