Türkiye’nin çocuk gerçeği

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
3,489
Bir toplumun ne kadar eşit, müreffeh ve aydınlanmış olduğunu anlamak için, çocuklarına bakmak yeterlidir.
Cumhuriyetin iki temel dayanağı gençler ve çocuklar idi.
...
Cumhuriyet yıkılınca en fazla ayaklar altında kalan çocuklar oldu. Aşağıdaki rakamlar, cumhuriyetin ne düzeyde yıkıldığını, sistemin nasıl çürüdüğünü göstermektedir:
...
...
Sadece hayatları karartılmamış, karanlık toplumun inşasında da kullanılır olmuşlar.
http://www.aydinlikgazete.com/m/turkiye ... 60775.html
 
Komiksiniz :puhaha:
Yav övündüğünüz günlerin çocukları osmanlıda yetişmiş ana babaların çocuklarıydı.Bugünün ana baba ve çocukları cumhuriyetin yetiştirdiği ana babaların çocukları buna ne diyelim.
 
"Bir de tarikat dehlizlerine sürüklenenler var. Ortaçağ karanlığına dönüş için çocukların nasıl kullanıldığına bakalım:"
İmam hatip lisesi nin artması ve öğrencilerin kuran kursuna gönderilmesi bu şekilde değerlendirilmiş ilginç.
 
çocuklarının yüzü gülmeyen bi ülkede hiç kimsenin yüzü gülmez. o ülkenin geleceği de karanlıktır!
 
Geçti anam geçti kimse yutmaz bu numaraları. Çoluk çocuğunuzu okutuyoz din iman öğretiyoz hem de üniversiteye hazırlıyoz diyip aslında ajan yetiştirenleri gören bu millet tekrar çocuklar üzerinden duygusal bir konuma getirilip kandırılmaz artık.
 
Geri
Üst