Türkiye 2011'de yüzde 8.5 büyüdü

Kodla Büyü
BANA %8.5 BÜYÜME PAYI,10,5 YENİDEN DEĞERLEME ZAMMI =%19 ZAM YAPILMADAN İNANMAM.

öyle diyorsa doğrudur :!: biz o büyümeyi sadece zamlarda görüyoruz. alım gücümüzde (maaşlarda) değişen bişey yok.

Abi ben 0,00000000000000085 bile büyümedim. Namusum ve şerefim üzerine yemin ederim.

Doğru yüzde 8,5 büyüdü birileri ama tüm Türkiye değil. Ne bileyim ünlü müteahhitler büyüdü, gemicik filoları büyüdü, birtakım gıda firma ve markaları büyüdü, bıyıklar sakallar büyüdü ama memur emekli işçi büyümedi hatta gelen zamlarla küçüldü malesef :verymad:

Ohh büyüsün büyüsün her tarafımız büyüsün

Ekli dosyalar

• penguen_kapak.jpg
    penguen_kapak.jpg
    31.6 KB · Görüntüleme: 692
valla Türkiye büyürken bizler yerin dibine giriyoruz.
Böyle büyüme olmaz olsun. :x

Yapılan zamanlar karşısında maaşımız git gide eridi. Millet büyümeden bahsediyor bu büyümü neden bizi etkilemiyor. Bunlar hormon mu kullanıyor nedir.

Zenginler daha da zengin, fakirler daha da fakir oldu. Orta tabaka ise git gide sıfırlanıyor. Orta tabakadakilerin çoğu fakirlere katılırken çok azı zenginlere katılıyor. Gelir dağılımındaki adaletsizlik bir süre daha böyle devam ederse ülkemiz sadece çok zenginlerle ve asgari ücrete çalışıp sosyal yardımlarla yaşayabilenlerden oluşacak.

bu büyümenin somut bir örneği var mıdır? mağduriyetimiz dışında....

TÜİK büyüyen kısımlara birkaç tane de örnek verseymiş iyiymiş

ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.

missilver' Alıntı:
ya arkadaşlar sizde de öyle mi bilmiyorum ama eşimle birlikte maaşımızı toplayınca fena para etmiyor. ev kirası vermiyoruz bir çocuğumuz var. çok lüks yaşayıp çok parada harcamıyoruz fakat ay sonunu zor buluyoruz. demek ki herşey çok pahalı diyorum. walla tek maaşla geçinen arkadaşlara Allah kolaylık versin.
Hocam kesinlikle onlar Nobeli hakediyor. Bekarım;
Kira: 450
Faturalar:200-250
Yol Ücreti: 60-80
Mutfak : 600-700
Anneye: 400-500
Bazen anneme ek hesaptan çekip yolluyorum, anneme söylemiyorum ama canı sıkılmasın diye. Düşünün ihtiyacım olduğu için orta şekerli bi takım elbise alsam 250 liraya vay halime o zaman.

benim bu ay gelen zamlarla cebimden fazladan 100 TL çıkacak. demekki benim ekonomim küçülüyor,türkiyeninki büyüdüğüne göre neremizde büyüyor bilemiyorum artık.

Türkiye büyüyor, milletvekillerinin cepleride büyüyor ama bizim cepler küçülüyor bu nasıl iş????

Geri