Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye bilinçli gençler projesi başlatılmış Proceye katılmak için http://www.bilincligencler.com adresine üye olmak gerekiyormuş. kayıt olunup üst yazıyla strateji geliştirme bölümü bilgiendirilecekmiş. :shock:
İlk, Ortaöğretim, Üniversiteler ve Spor bakanlığı ortaklığında gerçekleştirilen proje olarak ortaya çıkmış.
Arge birimleri öncülüğünde her okuldan bir koordinatör görevlendirilerek gerçekleştirileceği yazısı geldi.
Bİzim okulda ben gönüllü olarak koordinatör oldum gerçekten Gençler adına güzel projelere ve ortaklıklara imza atacağımız bir sistem.
ben de koordinatör oldum. yazıda en az 30 öğrenciyi üye yapmakla mükellefiz yazıyor..ben öğrencileri üye yaptım o kadar...başka bişey yok..
isteyen öğrenci proje hazırlayıp sisteme aktarabilir...siteyi inceleyin anlarsınız zaten...
beni de müdür yard. çağırdı ve biz seni seçtik sen bu işte görevlisin dedi.anlamadım,yazıyı görmek istedim.ne yapılıyor bu projede.herhangi bi semineri,etkinliği filan var mı?yarın bir gün koordinatörlerin başına ekstralar artar mı?