Türkiye geneli kaç bt sınıf var?Kaç okulda FATİH uygulandı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Tezim için,

1. Kurulan Bilişim Teknolojileri sınıf sayısı
2. Fatih projesi uygulanan okul sayısı
3. Kurulan akıllı tahta sayısı
4. Dağıtılan tablet sayısını

öğrenmek istiyorum... teşekkür ederim...

osiris' Alıntı:
BT SINIFLARI ile ilgili bir rapor buldum...

http://ocw.metu.edu.tr/pluginfile.php/3 ... asyonu.pdf

ama FATİH'le ilgili istatistiki bir veri bulamadım...

Bakanlık bilgi edinmeye yazayım dedim ama hata veriyor...

Sevgili Meslektaşım;

Öncelikle araştırmanızı başarıyla gerçekleştirebileceğinize inanıyorum, Fatih Projesi ile ilgili istatistik bulamadığınızı söylemişsiniz ve bir mesltaşımızda meclise soru önergesi vermenizi tavsiye etmişler bu başlık ilgilimi çekti ve başlığınızı okuduktan sonra nette küçük bir iki arama yaptım neticesinde istediğiniz verilere yada onlara temel teşkil edecek bilgilere ulaşmayı başarabildim.

Öğrenmeyi öğrenme kavramına inanan birisi olarak maalesef burada sizinle direkt verileri paylaşamıyorum ancak Fatih Projesi ile ilgili alımları ulaştırma bakanlığının yaptığını ve bu alımların ihale ile olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca temel bir bilgi olarak bugüne kadar Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen iş ve işlemler Faz 1 olarak geçmektedir aramalarınızda anahatar kelimelerde Faz 1 olmasının araştımanızda size yardımcı olabileceğine inanıyorum.

Kolaylıklar dilerim.

aslında tabletlerle ilgili sayı haberlerde bile vardı ama hocam çok iyi bakmamış ya da veritabanından silinmiş olabilir.

evet altyapı ihaleleri faz 1 olarak geçiyor. şartnamelerde bile bu isim var. ona göre aratabilirsiniz.

ist_koord' Alıntı:
osiris' Alıntı:
BT SINIFLARI ile ilgili bir rapor buldum...

http://ocw.metu.edu.tr/pluginfile.php/3 ... asyonu.pdf

ama FATİH'le ilgili istatistiki bir veri bulamadım...

Bakanlık bilgi edinmeye yazayım dedim ama hata veriyor...

Sevgili Meslektaşım;

Öncelikle araştırmanızı başarıyla gerçekleştirebileceğinize inanıyorum, Fatih Projesi ile ilgili istatistik bulamadığınızı söylemişsiniz ve bir mesltaşımızda meclise soru önergesi vermenizi tavsiye etmişler bu başlık ilgilimi çekti ve başlığınızı okuduktan sonra nette küçük bir iki arama yaptım neticesinde istediğiniz verilere yada onlara temel teşkil edecek bilgilere ulaşmayı başarabildim.

Öğrenmeyi öğrenme kavramına inanan birisi olarak maalesef burada sizinle direkt verileri paylaşamıyorum ancak Fatih Projesi ile ilgili alımları ulaştırma bakanlığının yaptığını ve bu alımların ihale ile olduğunu söyleyebilirim.
Ayrıca temel bir bilgi olarak bugüne kadar Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen iş ve işlemler Faz 1 olarak geçmektedir aramalarınızda anahatar kelimelerde Faz 1 olmasının araştımanızda size yardımcı olabileceğine inanıyorum.

Kolaylıklar dilerim.

Hocam söylediklerinizde haklısınız, ama bana net atıfta bulunacağım bir yazı ya da rapor lazım. yapılıp iptal edilen ihale vs. oldu. temiz bir rakama ihtiyacım var... Eğer elinizde böyle birşey varsa link paylaşırsanız sevinirim...

designbote' Alıntı:
aslında tabletlerle ilgili sayı haberlerde bile vardı ama hocam çok iyi bakmamış ya da veritabanından silinmiş olabilir.

evet altyapı ihaleleri faz 1 olarak geçiyor. şartnamelerde bile bu isim var. ona göre aratabilirsiniz.

hocam dediğiniz sayılar haber sitelerinde var ama bana kayıtlı bir resmi yazı ya da rapor gibi birşey lazım. herhangi bir internet sitesine yapılan atıfın hiçbir itibarı yoktur...

fatih kısmını tam bilemiyorum ama
10/11/2013
Ülke genelinde toplam 29.812 BT Sınıfı mevcuttur.
BT Sınıfı Öğretmen sayısı 14.614 dir.

Geri