Türkiye'nin En Çok Okunan Meali

Kodla Büyü
ne güzel insanlar var. Hasan Tahsin Feyizli hocanın mealini okumuştum ama hayatı hakkında bilgim yoktu.. teşekkürler

Prof. Dr Suat Yıldırım hocamızda bugun terörist ilan edildi Akp tarafından ..müslümanlara yapılan zulm ne zaman son bulacak acaba

Meallerin büyük çoğunluğunun anlam olarak , yaklaşık yüzde 90, aynı fakat kritik ayetlerde farklı anlam ve çeviri olabiliyor ama en iyisi dili bilmek bu yoksa aynı anda farklı meallerden okumak önemli.Teşekkürler paylaşım için.Unutmayalım " Kuran mühim bir haberdir" 38:67
Sağlıcakla.

semihcom' Alıntı:
camlıca' Alıntı:
Prof. Dr Suat Yıldırım hocamızda bugun terörist ilan edildi Akp tarafından ..müslümanlara yapılan zulm ne zaman son bulacak acaba

Masonik yapılanmalar müslümanlara zulüm ediyor, gücün değil hakkın yanında yer almalı.

aynen kardeşim doğuperinceğin mantığını şimdi iktidar yürütüyor olan yine samimi müslümanlara oluyor tıpkı 28 şubatında olduğu gibi hatta daha fazlası .

efendimiz kitabıyla bize peygamberimiz dönemini harika anlatan yazar Reşit haylamaz da şu an zulm görüyor teröristlik sucundan yargılanıyor ..allahım sen büyüksün ne günlere kaldık

Dünyanın çivisi iyice çıktı.
Adam(cık)lar amerika'da evanjelistler ile bindirmece oynuyor, Türkiye'ye geliyor! ÇOOOK muhterem kesiliyor.
Vatikan'da etek öpüyor. Türkiye'ye geliyor! Artistlik yapıyor.
Gizli servislere pazarlamacılık yapıyor. Türkiye'ye geliyor! Satıldım diyor.
Okyanusun ötesinden bu vatanı ben kurtarırım diyor! Vatana gelmeye ödü kopuyor.

Allah elbette hesap gününde bu günlerinde hesabını soracaktır. Evanjelist oyuncaklarının, kardinal sürülerinin, servis uşaklarının ve vatan hainlerinin yanına hiç bir şey kar olarak kalmayacaktır. İnanmışlar olarak biz buna inanır, bunu söyleriz.

Akra FM in yayın yaptığı Hasan tahsin feyizli meailini telefonuma kurdum bulaşık yıkarken yolda v.s. açıp dinliyorum kuranın geneline hakim oldum. tavsiye ederim.

okadda' Alıntı:
Adam(cık)lar amerika'da evanjelistler ile bindirmece oynuyor, Türkiye'ye geliyor! ÇOOOK muhterem kesiliyor.

Allah elbette hesap gününde bu günlerinde hesabını soracaktır. Evanjelist oyuncaklarının, kardinal sürülerinin, servis uşaklarının ve vatan hainlerinin yanına hiç bir şey kar olarak kalmayacaktır. İnanmışlar olarak biz buna inanır, bunu söyleriz.

senin bu kinin bu hasedin seni yer bitirir demedi deme ..ne kadar da bilgisiz ne kadarda cahil guraba bir beyin yapısı ..butun dünyayı müslüman yapsalar sen yine kin güdersin bu kafa iyi değiil dostum ..

başbakan davutoğlunun hocası kuranı kerim meali yapmış bir ilim insanı (Profdr Suatyıldırım ) bugun terörist diye tutuklanıyor bu utanç yetmez mi daha neyi tartışıyoruz

okadda' Alıntı:

Merak ediyorum.İşbirlikçi,ajan,mason,casus,vatan haini olduğuna dair elinizde bir belge,ulusal yada uluslararası bir mahkeme kararı var mıdır?
Gazete manşetleri ve siyasilerin sözleriyle hareket edeceksek işimiz var yani?
İftira atmayın ispat edin.
İddia sahibi ispatla mükelleftir.

Boş ver hocam kul hakkını Allah da affetmiyor. İşkembe-i kübradan sallamak kolay da sonrasını Allah bilir.

Hocam Bu mübarek insanı bizimle tanıştırdığın için teşekkür ederiz. Bugün okulda hayat hikayesini çıkartıp öğretmenler odasına koydum, benim gibi kimse de tanımıyormuş muhterem insanı, okuyan herkes hayret etti nasıl duymamışız diye. Öğrencilerime de tanıttım okudum. Böyle değerli insanları maalesef hayattayken tanıyıp anmıyoruz.

Biraz kendimize çeki düzen vermemiz ve ortak değerlerimize sahip çıkmamız için böyle değerli insanları anlamamız gerekiyor.

Hayatının her saniyesi gayret ve çalışmayla geçen Hasan Tahsin Feyizli: “Parolam bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için okumak”tır diyor.

camlıca' Alıntı:
okadda' Alıntı:

senin bu kinin bu hasedin seni yer bitirir demedi deme ..ne kadar da bilgisiz ne kadarda cahil guraba bir beyin yapısı ..butun dünyayı müslüman yapsalar sen yine kin güdersin bu kafa iyi değiil dostum ..
Ne demek istediğini pek anlamadım! Ama sen de benim ne dediğimi anlamamışsın. Yoksa evanjelist,kardinal, servis uşakları ve vatan hainlerine kin tutsam ne olur, tutmasam ne olur! MUNTAKİm olan Allah'tır. Yaradan'ın olduğu yerde, hesap gününde bana-bize söz düşmez.

suvari58' Alıntı:
Merak ediyorum.İşbirlikçi,ajan,mason,casus,vatan haini olduğuna dair elinizde bir belge,ulusal yada uluslararası bir mahkeme kararı var mıdır?
Gazete manşetleri ve siyasilerin sözleriyle hareket edeceksek işimiz var yani?
İftira atmayın ispat edin.
İddia sahibi ispatla mükelleftir.

Ben hesap günü diyorum, sen delil diyorsun! Ulusal ya da uluslararası mahkemeyi bilemem ama Yüce Karar'ın çıkacağı Mahkeme-i Kübra'yı bekleyin derim!
Allah herkesi sevdikleriyle haşir eylesin!

Geri