Türkiye'nin izlediği davada şok karar

Kodla Büyü

stan007

Seçkin Üye
Seçkin Üye
İZMİR’deki Karabağlar Polis Merkezi’nde, 2011 yılı Temmuz ayında gözaltına alınan ve karakolda dövülen Fevziye Cengiz ile ilgili suçlarından açılan dava sonuçlandı. Doktor ve 2 polis memuru kanıt yetersizliğinden beraat etti" alıntı.....

Delil yetersizliği, Olayın tekrarını daha net çeken bir kamera tarafından kayıt edilemediği için delil yetersizliği denmiş herhalde,....

Ekli dosyalar

• turkiye-nin-izledigi-davada-sok-karar-3263718.Jpeg
    turkiye-nin-izledigi-davada-sok-karar-3263718.Jpeg
    5.1 KB · Görüntüleme: 734
apaçık kamera görüntüleri var ama delil yetersizliği , buna kim inanır Kadir İnanır,,

Doktor ve polis hemen kendisine darp raporu ve iş görememezlik raporu almıştır peki vatandaş! Afedersin vatandaş geberse de bunları vermezler. Yazık diyorum. :sleep:

hasari' Alıntı:
Doktor ve polis hemen kendisine darp raporu ve iş görememezlik raporu almıştır peki vatandaş! Afedersin vatandaş geberse de bunları vermezler. Yazık diyorum. :sleep:
Böle bir olay Avrupada olsa yer yerinden oynar, bizim ülkede insan hakları diye bişey yokki , illa başımızda bir çoban olcak, o ne diyorsa bizde onun dediklerini yapan bir koyun sürüsü olucaz...

Böyle bir durum benim başıma gelse, formalite diye Türk mahkemelerine başvururum, sonra asıl mahkeme Avrupa İnsan Hakları mahkemesine giderim. AHİM büyük olasılıkla Türkiye'yi tazminata mahkum eder, o parayı da çatır çatır yerim. Hiç ülkemin parası diye düşünmem. Maalesef Türkiye'de adaletin tartısı hükümet tarafına ağır basıo, diğer kefeye ne koysan öbür taraf yerinden kalkmıo...

Adalet herkes içindir... Gün gelir bu durumdan adaletsiz bir şekilde kurtulanlar daha sonra ensesi kalın birinin karşısında haksızlığa uğrar ve aynı duruma düşerler. Kendileri düşmese bile çocukları vs düşer. ,

Bu ülkede adalet sadece bir kesime var maalesef.

ülkemizde ne yazık ki adalet sadece bir bayan ismi olarak hükmünü sürdürüyor yoksa başka bir tanım gelmiyor aklıma

Olay olduğu dönemde kadını "zaten pavyonda çalışıyor" diyerek karalamaya çalışmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. Sonucu belli bir davaydı, yazıklar olsun.

Geri