Tütsis Tekstil işverenleri sendikasına ait Exper Pcler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

moa

Site Gezgini
Arkadaşlar bir okulun bilgisayarlarına bakmamı istediler.Sanırım bilgisayarlarda güvenlik kartı var.Bilgisayarlar Tütsis Tekstil işverenleri sendikasına ait Exper Pcler. Xp kurulu.Sorum şu güvenlik konsoluna nasıl giricez ve varsayılan olarak şifresi nedir? Yarına kadar yardımcı olursanız sevinirim.

bilgisayar ilk açılışında ekrana junior sherif diye 3 saniyeliğine bir görüntü gelir, Ctrl+Home tuşlarına basarak güvenlik kartı programına giriş yaparsınız, şifre 12345678 ya da 123456789 olabilir, en azından benim karşılaştığım PC lerde böyleydi. Giriş yaptıktan sonra korumayı kaldırabilir, hatta programı da kaldırabilirsiniz. Bu arada bir zamanlar sanki böyle bir konu görmüştüm bu forumda, bilginize.

Ben mesajı yazmadan önce aradım ama bulamadım.Belkide dikkatimden kaçmıştır ama ilginden dolayı teşekkür ederim.

benim bt sınıfım.. hocam güvenlik kartı menüsüne ilk açılışta ctrl+home ile ulaşırsın.. ayrıca açılışta güvenlik kartından başlaması için biostan boot seçeneği network kart olmalı.. eğer network kartttan açılmazsa bir süre sonra mavi ekran hatası verir..
birde kısayol ipucu veriyim sana.. mesela bilgisayarda değişiklik yapıcaksın.. açılışta bir defaya mahsus korumasız açmak için junior sheriff menüsü geldği zaman CTRL+G tuşlarına bas. şifre 12345678. sana uyarı vericek.. bilgisayar açık modda başlıcak diye.. açılsın bilgisayar istediğin programı yukle kaldır guncelleştir. sonra kapat pcyi.. sonraki açılışta otomatik koruma modunda başlar.. yaptığın tum değişiklikler uygulanmış olarak.. sürekli menüden koruma aktif pasif yapmak zorunda kalmazsın..
kolay gelsin..

gunica hocam tamda istediğim buydu.Bazı bilgisayarların sorunlu olduğunu söylemişlerdi.Mavi ekran hatası çıkıyor felan diye.O zaman biostan boot ayarını 1.güvenlik kartı olarak ayarlamam yeterli değil mi?

evet moa hocam biosta boot seçeneği ilk başta "network card" olacak güvenlik kartını network kart olarak göruyor.

Geri