Tüylerim Diken Diken Oldu...

Kodla Büyü
bu halini bile aynada kilolu olarak görüp, zayıflamak için hala diyet yapıyordur. Allah korusun. çok değişik bir hastalık.

Ya bu haber siteleri de hep birbirinden kopyacı. Sanki kadın bugün o hale geldi. Bikaç sitede daha aynı haberi gördüm.
Kadın bi de halinden pek memnun gibi gülüyor tüm fotoğraflarda yahu, ilginç. Manken hastalığı olarak bilinen anoreksia hastalığının tanımı şöyle:
Anoreksia Nervoza, düşük tartıyla seyreden, hastanın kendi bedeniyle ilgili imajının bozulduğu, kendini çok şişman gördüğü, zayıflamak için ihtiyacından çok daha az yemek yediği, kadınlarda amenorenin de eşlik ettiği bir yeme bozukluğudur.

fotoğraflardan filan farketse çok çirkin olduğunu da birazcık yemek yese düzelir mi ki? :)

biraz da psikolojik bir hastalık en zayıf halinde bile kendisini şişman zannediyor olabilir :| belki hala zayıflamaya çalışıyordur

canlı cenaze dedikleri bu galiba...Türkiye'de de yıllar önce bir kız bu hastalığıyla televizyonlara çıkmıştı.Psikolojik olarak kendilerini hala şişman görüyorlar,Allah yardımcıları olsun

artık yesede zor kilo alması yakalanmış birkere bu lanet hastalığa organlarının yarısını yok etmiş

bizim mankenlerden biri demişti -sanırım demet şener yunanistandayken demişti bunu- bir ara yabancı mankenlere göre biz çok şişmanız diye. hakkaten öyle, ben çok abes bişi görmedim özellikle yabancı mankenlerin çoğu böyle zaten, kemik uçları görünüyor nerdeyse :-1:

Geri