TİCARET MESLEK LİSESİ DERS ŞEÇİMİ

Kodla Büyü

by_quadran

Aktif Üye
Arkadaşlar 2011-2012 için aşağıdaki gibi ders seçimi ve saat belirlemesi yaptım hatalı bir yer var mı acaba yardımcı olurmusunuz?

10 sınıflar için

11. sınıflar için

12 sınıflar için işletmelerde beceri eğitimi ve onlar eski sisteme devam ettikleri için meslek dersi olarak sadece 4 saat internet programcılığı koyduk.

Ekli dosyalar

• 10.jpg
    10.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 1,470
  • 11.jpg
    11.jpg
    19.9 KB · Görüntüleme: 1,471
Re: YARDIM LÜTFEN TİCARET MESLEK LİSESİ DERS ŞEÇİMİ

hocam 11.sınıftan acık kaynak işletim sistemi kalktı diye biliyorum grafik ve anımasyon dersi 6 saat olacak.

4K1N' Alıntı:
hocam 11.sınıftan acık kaynak işletim sistemi kalktı diye biliyorum grafik ve anımasyon dersi 6 saat olacak.
Nerden bakalım hocam buna yani resmi bir kaynak var mı acaba?

grafik dersinin modulleri arttı hocam..ders bilgi formlarını inceleyin

lastmohikan' Alıntı:
grafik dersinin modulleri arttı hocam..ders bilgi formlarını inceleyin
Açık kaynak kodu kaldırım grafiği 4 ten 6 çıkardığımızda problem ortadan kalkar mı sayın hocam

arkadaslar yukarıda ders önerileri var..megepbilişim com dan alınan öneriler bunlar..yalnız seçmeli ders koyulmamış şekilde...10 sınıfa 3 saat,11.sınıfa 2 saat,12.sınıfa 4 saat seçmeli koyulabilir..böylece toplam ders saati 45 e çıkarılabilir..eğer ki idare izin verirse..genelde seçmeli dersler kültür derslerinden seçiliyor o yuzden diyorum...seçmeli olarak da diğer alanların yıldızlı olmayan derslerinden gerekli moduller alınarak koyulabilir..örneğin 12.sınıfa seçemli olarak mesleki yabancı dil eklenebilir..bu yeni programın yeni güncellenmiş ders kouları ve modulleri şu an yok..sıkıntı var..kaynakta sorun var..kaynağı olanlar buradan paylaşırsa ii olur bence.benimde kafama takılan soru şu..bu sene 12.sınıflarda yeni çerceve mi geçerli eskisi mi?ayrıca seçmeli olarak seçtiğiniz ders ve modullerini de paylaşırsanız sevinirim

Ekli dosyalar

Hocam emeğinize sağlık . Bir uyarım olacak, Elektronik uygulamalar dersini 5 saat seçemezsiniz. Çünkü sizin seçtiğiniz modüllere göre minimum ders saati 7.11 çıkıyor ,haberiniz olsun.

Merhaba ben erkek tekniğe bağlı çpl de çalışıyorum. Bu yıl bilişim tekn. bölümü ilk kez açılıyor 10 sınıflarda alan derslerini seçtik fakat seçmeli dersleri alan derslerinden seçmek istiyorum idare de izin veriyor fakat 10. sınıflarda seçmeli alan dersleri neler olabilir yardım ederseniz çok sevinirim.
Okulda tek bilgisayar öğretmeniyim ve bu konuda idarenin de bir bilgisi yok:((

mesleki yabancı dil ver hocam

Ama mesleki yabancı dil verirsem ders ingilizce öğretmenine verilmez mi? Sadece 1 şube bilişim sınıfı olacak ve 10. sınıflar yani bu yıl benim 16 saat dersim mi olucak:( maaş karşılığını bile dolduramıyorum. nasıl olur?

hocam öncelıkle sende koordınatorluk falan olamayacagı ıcın okuldakı bütün eften püsten dersleri almaya calış ki ders saatinin artsın(müzik,diksiyon... gibi)
mes. ing. e gelince bu derse ingilizceciler sulanacaktır :) ama bu ders sonuc olarak MESLEK dersı VE derse MESLEK ögretmeni girer.

Geri